FLAŞ HABER

Van Persie'nin yerine Oliveira

24 Ekim 2015 Cumartesi 20:22

Barcelona'da forvete yeni aday Ricardo Oliveira.. Barcelona'nın devre arası transferinde Robin van Persie'yi transfer etmek istediği iddiaları gündeme gelirken, Katalan ekibinde sürpriz bir isim daha gündeme geldi; 35'lik golcü Ricardo Oliveira...

Van Persie'nin yerine Oliveira
FIFA tarafından verilen transfer yasağı nedeniyle Arda ve Vidal gibi oyuncularından ocak ayına yararlanamayacak Barcelona, kadro derinliği konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor.
 
Pedro'nun takımdan ayrılması, Messi'nin uzun süreliği sakatlığı sonrasında bir de Iniesta ve Rakitic'in takımdan uzak kalmaları, Katalan ekibi iyiden iyiye zor duruma düşürdü.
 
Önce Van Persie
 
Ocak ayından itibaren yeniden transfer yapma hakkına sahip olacak Barcelona, 'Messi, Neymar, Suarez' üçlüsünün yanına bir forvet takviyesi yapmak istiyor.
 
Son günlerde, Fenerbahçe'de forma giyen Robin van Persie'nin ismi Barcelona ile oldukça ciddi bir şekilde anılırken, teknik direktör Luis Enrique'nin bu transfere oldukça sıcak baktığı öne sürüldü.
 
Konuyla ilgili konuşan Robin van Persie'de bu ilgiyi kesin bir dille yalanlamazken, Sarı-Lacivertli taraftarları bir nebze olsun rahatlatacak haber İspanyol basınından geldi.
 
35'inde yeniden doğdu
 
Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Brezilya'da Santos formasıyla 25 maçta 17 gol atan 35 yaşındaki Ricardo Oliveira, Barcelona'ya önerildi.
 
Bir zamanlar La Liga'da Valencia, Real Betis ve Real Zaragoza formaları giyen Brezilyalı golcü, Santos formasıyla gösterdiği performansla yeniden vitrine çıkmayı başardı.
 
'Yeni Henrik Larsson'

 
Uzun süre sonra yeniden Dunga tarafından milli takıma kadar yükselen Oliveira, son oynanan Venezuela karşılaşmasında golünü attı.
 
Ronaldinho'nun kardeşi Roberto de Assis'in menajerliğini yaptığı Ricardo Oliviera'nın yeni 'Henrik Larsson' olabileceği düşüncesiyle devre arasında Barcelona'ya transfer edilebileceği öne sürülüyor.
 
(Fanatik)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder