FLAŞ HABER

Van Persie krizi büyüyor!

22 Aralık 2015 Salı 10:44

RVP krizi büyüyor! Yedek kaldığı için mutsuz olan Fenerbahçe’nin Hollandalı dünya yıldızının son durumu, takım içinde iyi giden pek çok konunun önüne geçiyor. Van Persie’nin depresif hali hem takıma hem de taraftara yansıyor.

Van Persie krizi büyüyor!
İstanbul’a ayak bastığında yer yerinden oynamıştı... Dünyanın sayılı forvetlerinden Robin van Persie’nin transferi sadece Fenerbahçeliler’i değil bütün futbolseverleri heyecanlandırmıştı. Fenerbahçe kariyerine gollerle giriş yapsa da bir türlü tam anlamıyla formayı alamadı ve mutsuz tavırlarıyla sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da dahi gündem oldu. Hocası Pereira ile yaşadığı soğukluk da iyiden iyiye tavan yapmıştı. Yaşadığı sakatlığı atlatmasının ardından ise bu konular yeniden ısındı. Son olarak G.Birliği maçında yine yedek soyunan, stada gelindiğinde 15-20 dakika otobüsün içinde bekleyip tek başına soyunma odasına giren, 90 dakika sonunda da dönüş yolunda galibiyet fotoğrafında bulunmayan Van Persie’nin son durumunu birlikte masaya yatıralım.

1- YALNIZ TAKILMAYI TERCİH EDİYOR
Oynamadığı maçlarda yüzü adeta mahkeme duvarı gibi olan Robin van Persie, yalnızlığıyla da dikkat çekiyor. Mutsuz olduğu zamanlarda takım arkadaşlarıyla çok fazla iletişim kurmayan Robin’in, takımda kimseyle sıcak ve yakın bir arkadaşlığı yok. Yeni bir takım olan Fenerbahçe’de takımdaşlık olgusu her geçen gün gelişse de Hollandalı yıldız bu gelişimin dışında kalıyor ve özellikle oynamadığı dönemlerde tek başına takılmayı tercih ediyor.

2- ARKADAŞLARI DA TAVIR ALMAYA BAŞLADI

Robin van Persie’nin soğuk tutumu ve kendini takımdan adeta soyutlaması takım içinde de rahatsızlık oluşturmaya başladı. Bu durum özellikle saha içindeki pas tercihlerinde kendini hissettiriyor. İstediği topları bir türlü alamayan Van Persie, Gençlerbirliği maçında oyunda kaldığı bölümde de bu durumu yaşadı. Fernandao’nun son zamanlarda gösterdiği tepkiler ve takındığı tavır da Hollandalı’nın bu tutumuyla alakalı. Bu sorun, son olarak Gençlerbirlilği maçındaki oyuncu değişikliği esnasında gözler önüne serildi.

3- TARAFTAR MUTSUZ

Uçan Hollandalı’nın bu durumu taraftarı da oldukça rahatsız ediyor. Öyle ki oldukça iyi bir ivme yakalayan ve 16 maçtır yenilmeyen Sarı-Lacivertliler’de taraftarlar, dün özellikle sosyal medyada galibiyetten çok Robin van Persie’yi konuştu. Hollandalı yıldızın gelmesiyle oldukça heyecanlanan taraftarlar yıldız oyuncudan faydalanılamaması sebebiyle bir hayli rahatsız. Maçtan önce de RvP’yi tribüne çağıran Fenerbahçeliler Hollandalı’nın kadroda olmadığını görünce Fernandao’yu tribüne davet etti.

4- RVP NEREDE?

Gençlerbirliği maçının dönüş yolculuğunda F.Bahçe kafilesi havalimanına indikten sonra otobüsle terminale gidilirken, Fenerbahçeli futbolcular araçta fotoğraf çektirdi ve sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Fotoğrafta 17 futbolcu yer alırken sadece Hasan Ali ve Van Persie karede yoktu. Bu ikili uçağın ön kapısından indiler ve diğer futbolcuların aksine öndeki otobüse bindiler. Fakat taraftarlar Van Persie’yi göremeyince, fotoğrafı paylaşan futbolcuları “RvP nerede?” şeklinde soru yağmuruna tuttular. Sosyal medyada yüzlerce yorum yapılırken, bu yorumların büyük bir kısmı Robin van Persie ile alakalı oldu.
Ahmet Selim Kul (HaberTürk)

Yorum Gönder