FLAŞ HABER

Van Gaal'dan, Persie açıklaması!

16 Temmuz 2015 Perşembe 06:19

Van Gaal'dan beklenen Persie açıklaması! Manchester United Menajeri Louis Van Gaal transferlerle birlikte gündemi de değiştirdi.

Van Gaal'dan, Persie açıklaması!
Louis Van Gaal yeni transferleri Bastian Schweinsteiger ve Morgan Schneiderlin'i basına tanıttı.
Van Gaal sonunda beklenen açıklamayı yaptı!

Basın toplantısında Fenerbahçe'ye transfer olan eski yıldızı Van Persie ile ilgili olarak "O çok sıcakkanlı bir kulübe gitti. Ona mesaj atarak yeni macerasında başarılar diledim'' dedi. Tecrübeli teknik adam aralarında sorun olup olmadığına dair ise açıklama yapmadı.

Victor Valdes...


Hollandalı çalıştırıcı Antalyaspor'un transfer listesindeki Victor Valdes ile ilgili olarakta açıklamalarda bulundu. " O yedek takımda oynamayı reddetti. Bundan sonra onunla çalışmak gibi bir düşüncem yok bu transfer sezonunda gidebilir" diyerek iki oyuncu ile ilgili düşüncelerini belirtti.

İlk 11 Rekabeti...


Takımdaki yeni oyuncular ile birlikte kıyasıya forma rekabeti süreceğe benziyor. Van Gaal'da bu yarış ile ilgili olarak ''Kadrodaki her oyuncu formayı çok seviyor ve bu forma için savaşmak zorunda. Kimsenin yeri garanti değil, benim bile değil herkes herkesle savaşmak zorunda. Schneiderlin forma için Carrick,Schweinsteiger ve Daley Blind ile savaşmak zorunda aynı şekilde Darmian'da Valencia ile yarışacak.''

Bu sezonki değişimin ardından Manchester United'ın performansı ise merak konusu.

(Medyahaber)

Yorum Gönder