FLAŞ HABER

Ümit Özat, Galatasaray'dan özür diledi

26 Ocak 2014 Pazar 11:38

Ümit Özat, Galatasaray'dan özür diledi. Ümit Özat: Galatasaray camiasından özür dilerim

Ümit Özat, Galatasaray'dan özür diledi
Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında yorumculuk yapan Ümit Özat, Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'ü eleştirdi.

Şükrü Ergün'ün, Abdullah Kiğılı'ya cevap olarak kullandığı "Şikeden ceza almış bir kulübün etikten bashetmesi çok komik oluyor." sözünü eleştiren Ümit Özat, "Fenerbahçe'yi UEFA'ya götüren senin 4 profesyonelin. Sen hangi yüzle konuşuyorsun?" dedi.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"Şikeden ceza yemiş... Fenerbahçe'yi UEFA'ya götüren senin 4 çalışanın; 4 profesyonelin. Sen hangi yüzle konuşuyorsun? Bu sözler, kavga çıkaracak sözler."

Galatasaray camiasından özür dilerim

"Bruma olayından dolayı bütün Galatasaray camiasından özür diliyorum. Ben bir hata yaptım. Sakatlığını gerçekten unutmuştum. Ben de Emenike'yle kıyaslayıp böyle bir tweet atmıştım. Bundan dolayı Bruma olayında herhangi bir yanlış yok. Çünkü oynamayacak, sakat. Bruma'nın eleştirilecek tarafı transferiyle alakalı durum. Antep'le olan olayı ilk başta ben de Emenike'yle kıyasladım. Ben sakatlığını unutup, oynayacak gibi düşünmüştüm gerçekten. Orada hata yapan benim, özür diliyorum"

Yorum Gönder

Toplam Yorum Sayısı 1

Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

Ben i sucu 10 yıl önce yorumlandı

Aana sayın dimimiyoeum çünkü okadar unutulacak uzun zmaman degilki yalan ütüne yalan bir adam yedisinde neise yetmişindede anı lolu ümit

0 Kişi beğendi.