FLAŞ HABER

'Ülke puanının düşmesine izin vermeyeceğiz'

23 Ekim 2014 Perşembe 23:15

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacques Bonnevay, Lokeren maçının ardından açıklamalarda bulundu.

'Ülke puanının düşmesine izin vermeyeceğiz'
 Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodziç’in cezalı olması nedeniyle basın toplantısına katılan Yardımcı Antrenör Jacques Bonnevay, "İlk yarı çok zorluklarla karşı karşıya geldik. Kötü oynadık. İkinci yarıda oyuncuları tebrik etmek gerekir. Çok farklı yüzlerini gösterdiler. Yeterince mücadele ettiler ve bu sonuca ulaştılar. Geride üç maç kaldı. Hiçbir şeyin garanti olduğunu söyleyemeyiz. Bu grup sonuna kadar zor geçecek. Mersin maçında ve bu akşam ikinci yarıda gösterdiğimiz oyunu diğer maçlara yansıtırsak şansımızın yüksek olacağını söyleyebilirim" dedi.
 
MAES: BU MAÇ TECRÜBE OLDU
 
Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes ise, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, şunları söyledi:
 
"Maçı kaybettik. İlk 20 dakikada çok gol şansı yakaladık ama değerlendiremedik. İki takımın da tecrübesi aşağı yukarı aynıydı. Trabzonspor" target="_blank" class="tag" style="text-decoration: none; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; outline: 0px;">Trabzonspor daha sakin oynadı. İlk 20 dakikadan sonra biz daha çok hatalar yaptık. İkinci yarının ilk 10 dakikasından sonra çok top kaybettik. Baskı yedik. Trabzonsporlu oyuncular kalitelerini bu dakikadan sonra gösterdiler. Serbest vuruşlar ve kornerlerde çok iyiydiler. Avrupa kalitesinde 3 – 4 oyuncuları var. Golden sonra çok baskı yaptılar ve ikinci golü hazırladılar. Biz pasif kaldık. Risk alınca da Trabzonspor sonuca çok daha kolay gitti. Evimizde Trabzonspor ile oynayacağımız maç en önemli maçımız olacak. Daha fazla şey yapmamız lazım. Avrupa’da deplasmanda iyi sonuç almak için çok iyi bir takımınız olması gerekir. Bu maç bizim için tecrübe oldu. Önümüzdeki iki maçta ne kadar şansımızın kaldığını göreceğiz."
 
ZEKİ: ÜLKE PUANININ DÜŞMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ
 
Lokeren maçında sol bekte görev yapan Trabzonsporlu Zeki Yavru, "Sahada nerede görev verilirse elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan galibiyetti. İyi oynadık ve mücadele ettik. Ülkede kimse kuşkuya düşmesin, merak etmesin; ülke puanının düşmesine izin vermeyeceğiz. Galibiyetlerle ülke puanını yükselteceğiz" dedi.
 
CONSTANT: HEPİMİZ İÇİN GÜZEL AKŞAM OLDU
 
Trabzonspor’un ikinci golünü kaydeden Kevin Constant ise, "Zor bir maçtı. Üç puan çok önemliydi bizim için. Aynı puana sahip olduğumuz Lokeren grupta rakibimiz gözüküyordu. İlk yarıda oyunun hakimi bizdik aslında ama golü bulamamıştık. İkinci yarıda oyunu forse ettik. İlk yarıdaki oyunumuzun biraz daha üstüne koyduk ve iki gol bulduk. Kendi açımdan hocamıza teşekkür ediyorum. Sakatlıktan yeni çıktım ama hocam bana güvendi ve görev verdi. Sakatlıktan sonra fiziksel olarak zorlanabiliyorsunuz ama arkadaşlarımın katkısı sayesinde gol de attım. Hepimiz açısından güzel bir akşam oldu ve bu geceyi 3 puanla kapattığımız için çok mutluyuz" dedi.
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder