FLAŞ HABER

"Ukrayna'da her şeyi deneyceğiz"

29 Temmuz 2015 Çarşamba 02:22

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Shakhtar Donetsk maçının ardından açıklamalarda bulundu.

"Ukrayna'da her şeyi deneyceğiz"
 “İki iyi takımın mücadelesiydi. Bir hata turu götürebilirdi. İkinci yarıda daha iyi ve güçlüydük. Ukrayna’da kendi kozlarımızı ortaya koyacağız  ve istediğimiz skoru alabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”
 
F.BAHÇE’NİN başında ilk resmi maçına dün Shakhtar Donetsk önünde çıkan Vitor Pereira, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada karşılaşmanın tam da beklediği gibi geçtiğini söyledi. Sahadaki futbol düzeyinin kendisini hiç şaşırtmadığını ifade eden Portekizli çalıştırıcı, “Onlar çalışmalara bizden önce başladılar. Uzun yıllardır birlikte oynayan oyunculara sahipler ve uzun yıllardır aynı hocayla çalışıyorlar. İki iyi takımın mücadelesiydi. Bu bir Şampiyonlar Ligi maçıydı ve 1 hata turu götürebilirdi. 
 
İKİNCİ yarıda daha iyi oynadık. Daha güçlü bir görüntü ortaya koyduk. Tur hâlâ açık. Ukrayda’da kendi kozlarımızı ortaya koyacağız. İstediğimiz skoru alabilmek için her şeyi deneyeceğiz” dedi. 
 
‘ÇOK İYİ OLACAĞIZ’
 
GÖKHAN’IN sakat, Şener’in ise cezalı olması nedeniyle sağ bekte oynattığı Hasan Ali’yle ilgili konuşan Pereira, “Maalesef Gökhan sakatlık yaşadı. Hasan Ali’yle konuştuk. Sağ bekte elinden gelenin en iyisini yapmasını istedim. Aslında sağ ayaklı oyuncuların solda oynaması daha kolaydır. Biz zoru yapmak durumunda kaldık. Hasan Ali saygımı kazandı. Performansından çok menmun kaldım” yorumunu yaptı. 
 
KANARYA’NIN hocası ayrıca taraftarlara da mesaj yolladı ve “Muhteşem bir atmosfer yarattılar. Beni çok etkilediler. Gelecekte daha iyi olacağız. Taraftarlarımızı mutlu edeceğiz. Çok büyük başarılar yakalayacağız” ifadelerini kullandı.
 
‘Diego mesajı hızlı şekilde iletebilirdi’
 
VITOR Pereira maç içinde Diego Ribas’a yolladığı kağıtla ilgili olarak “Taktik bir değişiklik yapmayı düşünüyorduk. Bunu kağıda yazıp oyuncuma verdim. Diego zeki bir oyuncu. O mesajı hızlı şekilde iletebileceğini düşündüm” dedi.
Anahtar Kelimeler FenerbahçePereira

Yorum Gönder