FLAŞ HABER

Tütüneker: Takımım müthiş oynadı

10 Kasım 2013 Pazar 18:01

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Takımımı tebrik ediyorum. Müthiş oynadılar" dedi.

Tütüneker: Takımım müthiş oynadı
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, 2-0  galip geldikleri Medical Park Antalyaspor maçına ilişkin, "Takımımı tebrik  ediyorum. Müthiş oynadılar" dedi.
 
Tütüneker, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iki üç  haftadır oynadıkları iyi oyunu bu hafta daha da geliştirdiklerini belirtti.
 
Yenildikleri Bursaspor ve Galatasaray maçlarında da iyi oynadıklarını  ifade eden Tütüneker, "Galatasaray'ı elden kaçırdık. Orada da galip gelebilirdik"  diye konuştu.
 
Yerel basına seslenen Tütüneker, her zaman skora bakmamalarını istedi. "Bir yenilgide Konya çalkalanıyor. Hoca antrenmana çıkmıyor. İstifa  edecekmiş" dendiğini ifade eden Tütüneker, "Ben 24 saat tesislerde kalıyorum.  Beni her zaman orada bulabilirsiniz. Bu ayıp ama... Zaman zaman biz de sıkıntılar  yaşıyoruz. Sıkıntılar olacak" ifadesini kullandı.
 
Tütüneker, bugün galip geldiklerini kaydederek, şöyle devam etti: "Takımımı tebrik ediyorum. Müthiş oynadılar. Bir çok pozisyonumuz var.  Hepimiz Konyalıyız ama ben Galatasaray'da yaşadıklarımı kalbimden atamam. O maçta  Galatasaray'ı yenmek isteyen en çok bendim. Bizi tanıyan bilir. Yalanı dolanı  sevmem. Bir şey varsa gelin bize sorun. İşimizi yapabildiğimiz kadar yapıyoruz."
 
Torku Konyasporlu futbolcu Tolga Ünlü ise üst üste alınan yenilgilerin  ardından güzel bir maç çıkardıklarını söyledi. Panik yapmadan güzel bir futbol ortaya koyduklarını vurgulayan Ünlü,  "İyi oynadık. Rakibe de pozisyon vermedik. Maçın sonucu daha da farklı  olabilirdi. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yerinde bir galibiyet oldu" şeklinde  konuştu.
 
Yeşil-beyazlı futbolcu Mehmet Uslu da kazanıp moral bulmaları gereken  bir maçta galip geldiklerini, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip  Beşiktaş deplasmanından da puanla dönmek istediklerini kaydettii.
 
Antalyaspor cephesi
 
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ligde bu  zamana kadarki en kötü futbolu oynadıklarını dile getirdi.
 
Torku Konyaspor'un çok iyi mücadele ettiğine dikkati çeken Aybaba,  sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu maçta oyuncularımı tanıyamadım ancak son 5 haftadır yenilmeyen de  onlar. Böyle bir maçı unutup diğer maçlara bakacağız. Takım halinde kötüyüz,  bireysel olarak değil. Takım halinde maçı kazanmayı istemedik. Böyle olunca da  ortaya mağlubiyet çıktı. Karşı takım bizden daha çok istedi ve kazandı."
 
Kırmızı-beyazlı futbolcu Uğur İnceman ise taraftarın desteğine  karşılık veremediklerini belirterek, "Zor olacağını biliyorduk. Konyaspor da  çıkış arıyordu. Geçen haftaki performansımızı devam ettirmek istiyorduk ancak bu  kötü sonuç ortaya çıktı. Taraftarımızdan özür diliyorum" dedi.
 
Medical Park Antalyasporlu Musa Nizam da maçın başında yedikleri gol  nedeniyle moral bozukluğu oluştuğunu, bunun da ilk yarı boyunca devam ettiğini  ifade etti. İkinci yarının başında yedikleri golle işlerin çıkmaza girdiğine  işaret eden Nizam, "Bu golden sonra daha fazla mücadele ettik ancak rakip çok  istedi ve gol pozisyonlarına girdi. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. Bu maçla tekrar  çıkış yakalamak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Gönder