FLAŞ HABER

Türk Taraftarlardan Korkuyorlar!

14 Ekim 2013 Pazartesi 18:14

Hollanda Milli Takımı oyuncuları maç esnasında ortaya çıkacak atmosferden ve olası bir galibiyet sonrası yaşanacaklardan çekiniyor.

Türk Taraftarlardan Korkuyorlar!
 Hollanda kafilesiyle birlikte İstanbul'a gelen Portakallar'ın yıldızı Arjen Robben, efsanevi golcüleri Patrick Kluivert ve Fenerbahçe'de forma giyen Hollanda'nın ünlü ismi Dirk Kuyt Ntvspor'un sorularını cevapladı. Arjen Robben taraftarları överken, "Türkiye çok fanatik taraflarlara sahipler. Saraçoğlu'nda bu taraftara karşı oynayacağız. Kazanmak istiyoruz ama onlar da Dünya Kupası'nda katılmak istiyorlar. Umarım güzel bir maç olur." dedi.
Hollanda'nın eski yıldızlarından Kluivert ise "Elbette zor bir maç olacak. Biz hazırız. Macaristan karşısında çok iyi bir sonuç aldık. Zor bir atmosfer olacak. Türkiye maçını da kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Fenerbahçeli Dirk Kuyt ise "Zor bir maç, bizim içinde ilginç bir maç olacak. Ben Türkiye'yi çok seviyorum ama işimizi de yapmamız gerek." dedi.

Sabiha Gökçen Havaalanı'nda bulunan vatandaşlar, Fenerbahçeli futbolcu Dirk Kuyt ve Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder'a yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Hollandalı futbolculardan imza alıp birlikte fotoğraf çektirdi.

Yorum Gönder