FLAŞ HABER

"Tribüne çıkıp tezahürat yapmak istiyorum"

20 Ocak 2015 Salı 16:09

Milosevic: "Tribüne çıkıp tezahürat yapmak istiyorum".. Beşiktaş'ın Sırp asıllı İsveçli stoperi Alexander Miloseviç, Side'deki kampta basın mensuplarının sorularını yanıtladı

"Tribüne çıkıp tezahürat yapmak istiyorum"
Siyah beyazlıların İsveç'in AİK Stockholm takımından transfer ettiği Miloseviç Beşiktaş'tan teklif geldiğinde hiç düşünmeden hemen kabul ettiğini söyledi.Beşiktaş'ın taraftarından ve ortamından çok etkilendiğini belirten Miloseviç eğer şartlar uygun olursa oynamadığı maçlarda tribüne çıkıp taraftarlarla beraber tezahüratlar yapmak istediğini dile getirdi.
 
Siyah beyazlıların şampiyon karakterli oyuncularla dolu olduğunu ifade eden Alexander Miloseviç'in açıklamaları şu şekilde:
 
''TEKLİ GELİNCE KESİNLİKLE ORAYA GİTMEK İSTİYORUM DEDİM''
"Beşiktaş'tan teklif geldiğini duyunca 'kesinlik oraya gitmek istiyorum' dedim. İsveç'te arkadaşlarımdan Beşiktaş'la ilgili çok şey duymuştum. Karar vermem zor olmadı. Taraftarların verdiği hissiyat ve kulübün bana karşı olan tavrı beni etkiledi. Özellikle taraftarın verdiği destek buraya gelmemde büyük bir etken oldu. Daha transferim bitmeden sosyal medya üzerinde gösterilen ilgi bana kendimi sanki evimde gibi hissettirdi. Diğer kulüplerin verdiği teklifleri dikkate almadım. Diğer kulüplerin tekliflerinin ve detayları bu kulüplere saygısızlık olmaması açısından açıklamıyorum.''
 
''ÖNCELİĞİM SAVUNMA AMA FIRSAT BULURSAM ŞUTÇEKERİM''
"Buraya gelmeden önce Mersin İdmanyurdu'ndan arkadaşım Khalili ile konuştum. Bana burasının teknik ama fiziki bir lig olduğunu söyledi. Forma giymek için çok çalışmam gerekiyor. Önceliğim savunma ancak fırsat bulursam şutlar da çekmek isterim"
 
''DEMBA BA VE CENK TOSUN KLAS OYUNCULAR''
"Beşiktaş, genç oyunculardan kurulu bir takım olmasına rağmen  çok iyi bir performans gösteriyor. Daha iyi bir lige geldiğinizde, daha iyi rakipler ile oynarsınız. İdmanlarda Cenk Tosun ve Demba Ba'nın performansını görüyorum. İkisi de klas oyuncular. Rakiplerden ziyade öncelikle kendi takımımı düşünmeyi tercih ediyorum"
 
''BASKI ALTINDA OYNAMAYI SEVİYORUM''
"Yüksek baskı altında oynamayı seviyorum. Büyük bir takımda oynuyor olmam bu açıdan benim için sorun değil. Futbolu zaten, baskıyı ve taraftarları sevdiğim için oynuyorum. Futbol oynamamın sebebi zaten bu. Hocalarım nasıl oynamamı isterse, o şekilde oynarım. Takım arkadaşlarımın savunma sertliği konusunda bir eksiği yok. Gerekirse oynadığımız maçlardan sonra gerekli analizler yapar ve eksiklerimizi, geliştirmemiz gereken noktaların üzerinden geçeriz.
 
''BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON KARAKTERLİ OYUNCULARLA DOLU BİR TAKIM''
'' Beşiktaş şampiyonlarla, şampiyon karakterli oyuncular ile dolu bir takım. Herkesin ne kadar sıkı çalıştığını siz de görebilirsiniz. Savunmacılar ya da forvetler daha iyi ya da daha kötü diyemezsiniz. Bütün takımı değerlendirmemiz lazım. Sonuçta maçları takımlar beraber kazanır ya da beraber kaybederler. Bu takımın şampiyonluk için oynadığını anında hissettim. İstisnasız, herkesin burada sıkı çalıştığını gördüm. Böyle devam ederse bu takımın şampiyonluk şansı çok yüksek.
 
''TRİBÜNE ÇIKIP TARAFTARLARLA TEZAHÜRAT YAPMAK İSTİYORUM''
''Fırsatım olursa ve bana izin verilirse neden olmasın. Zaten oynadığım   takımlarda da , sahada maçta oynayan bir taraftarmış gibi oynuyorum. Sadece tribüne çıktığınızda biraz daha sakin olmanız lazım, biraz aha akıllı olmanız lazım. Sahada olduğunuzda verdiğiniz reaksiyonları tribünde verirseniz daha farklı sonuçlar ortaya çıkabilir. Ama fırsatım olursa bana izin verilirse neden olmasın, bunu yapmayı isterim.''

Yorum Gönder