FLAŞ HABER

Trabzonspor'dan sürpriz teklif

05 Mart 2015 Perşembe 10:42

Trabzonspor'dan Bosingwa'ya sürpriz teklif.. Gösterdiği performansla alkış toplayan Portekizli yıldız futbolcu Jose Bosingwa'ya antenör ol teklifi.

Trabzonspor'dan sürpriz teklif
Bu sezon Trabzonspor forması altında çok başarılı bir performans sergileyen Jose Bosingwa, taraftarların da sevgilisi haline gelmiş durumda... Bordo-Mavili yönetim, 2 yıl daha sözleşmesi olan 33 yaşındaki futbolu ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

KAL ANTRENÖRÜMÜZ OL

Alınan bilgilere göre Trabzonspor yönetimi, önümüzdeki günlerde Bosingwa ve mesajeri ile bir araya gelecek ve sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasını teklif edecek. Yönetimin ayrıca Portekizli yıldıza "Futbol kariyerini burada noktala. Ardından teknik kadroda antrenör olarak kariyerine devam et. Senden herkes çok memnun." ifadesini kullanacağı belirlendi.

BOSİNGWA EVET DİYECEK

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da gerekikse Bosingwa ile bire bir görüşerek ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Trabzonspor'da çok mutlu olduğunu her seferinde dile getiren tecrübeli yıldızın böyle bir teklif gelmesi halinde büyük ihtimalle 'evet' diyeceği de ifade ediliyor.

(Takvim)

Yorum Gönder