FLAŞ HABER

Trabzonspor'da Mustafa Denizli bombası!

12 Kasım 2015 Perşembe 11:06

Mustafa Denizli bombası! Trabzonspor'da Şota'nın görevine son verilmesinden sonra camia içinde yeni teknik direktörün kim olacağı konusu tartışılmaya başlandı...

Trabzonspor'da Mustafa Denizli bombası!
Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Ekim ayının son haftasında İstanbul'da Mustafa Denizli'ye teklif götürdüğü kaydedildi. Kongrede aday olacağını Mustafa Denizli'ye anlatan Hacıosmanoğlu, "Hocam kongreyi kazanırsam, takımın başında seni görmeyi istiyorum" diyerek 1.5 yıllık anlaşma önerdi.

Teklife net yanıt vermeyen Mustafa Denizli'nin, "Takımın başında bir hoca varken böyle bir teklife yanıt vermem. Başkan seçilirseniz gelirim." dedi. Başkan da, "Hocam kongreyi kazanırsam değişimler yapacağım" yanıtını verdi. Hacıosmanoğlu'nun kongreyi kazanması halinde prensipte anlaştığı Mustafa Denizli'ye takımı teklif teslim edeceği öğrenildi. Bu arada görevine son verilen Şota ile Sportif Direktör Süleyman Hurma'nın Denizli'ye yapılan bu tekliften haberlerinin olduğu da kaydedildi.

Öte yandan bir başka iddiaya göre Başkan adayı olan Celil Hekimoğlu, teknik direktörlük görevi için Ersun Yanal ile anlaşmaya vardı..

Hekimoğlu'nun Ali Kemal Denizci aracılığıyla Ersun Yanal'dan söz aldığı ifade edildi.

Bir başka başkan adayı İbrahim Usta'nın ise takımı dünya çapında bir teknik adama teslim ederek taraftarın gönlünü fethetmeye çalıştığı öğrenildi. Adı geçen isim ise Bielsa...

(Sabah)

Yorum Gönder