FLAŞ HABER

Trabzonspor zengin etti!

28 Kasım 2014 Cuma 10:43

Trabzonspor zengin etti! Trabzonspor genel kurul gündemine “Derneğe taşınır, taşınmaz menkul ve/veya gayrimenkul satın alınması ve/veya bunlar hakkında ayni hak tesis edilebilmesi için yönetim kuruluna yetki verilmesine" maddesi koyması Kartal’daki Tesis arazisinin TOKİ’ye satılacağı şeklinde yorumlandı.

Trabzonspor zengin etti!
Şirkete bu satıştan çok ciddi bir parasal giriş olacağı beklentileri de hisselerin borsada füze gibi fırlamasına neden oldu. Pazartesi günü borsada 4.28 fiyatını gören TSPOR koduyla işlem gören hisseler 4 gün içinde müthiş bir çıkışla dün 5.8 TL’yi gördü.

Bu yükselişten sonra gelen satışlarla hisse fiyatı biraz gerilese de Trabzonspor hisselerinin 4 günlük getirisi yüzde 40 olarak gerçekleşti. Bir başka ifadeyle Trabzonspor hisselerine 10 bin TL yatıranlar 4 gün içinde 4 bin TL kazanç elde ettiler.

İŞLEM HACMİ REKOR KIRDI

Trabzonspor hisselerinde son 4 günde meydana gelen müthiş işlem hacmi de dikkat çekti. Son dönemde günlük bazda 46 bin lota kadar düşen işlem hacmi son 4 günde 1 milyonun üzerine çıkarken, önceki gün 6.7 milyonu gördü. Trabzonspor’un bu işlemler paralelinde borsadaki piyasa değeri de müthiş yükseldi. Karadeniz ekibinin değeri 4 gün içinde 100 milyon TL’den, 145 milyon TL’ye dayandı.

(Akşam)

Yorum Gönder