FLAŞ HABER

Trabzon'dan müthiş geri dönüş

02 Mart 2015 Pazartesi 22:22

Trabzon'dan müthiş geri dönüş.. Spor Toto Süper Lig 22. hafta kapanış maçında Trabzonspor evinde Kardemir Karabükspor'u konuk etti.

Trabzon'dan müthiş geri dönüş
Karadeniz'de müthiş bir derbi vardı. Bir an bile oyun durmadı. Top bir o kalede bir bu kalede tehlikeli oldu. Goller 39'da başladı. Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında ceza alanına yapılan ortada savunmanın karşıladığı topu ceza alanı dışı sol çaprazında kontrol eden Mehmet Ekici, topu önce kontrol etti ve ardından sağ köşeye harika bir plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Karabük bu golle canlandı adeta. Sol kanattan başlayan atakta Ahmet İlhan'ın orta şut karışımı vuruşunda top direkten döndü ve savunma topu karşıladı. Atağın devamında sağ kanatta topla buluşan Onur'un ceza yayındaki Traore'ye pasında Traore, topu kontrol edip sol ayağıyla sol köşeye çok sert ve düzgün bir vuruş yaparak topu ağlara gönderdi. 43. dakikada skora denge geldi.

Bu golden iki dakika sonra gelişen Karabükspor atağında sol kanatta topla buluşan Ahmet İlhan, ceza alanına kadar gidip sol çaprazdan karşı karşıya pozisyonda kaleye vuruşunu yaptı ve Hakan'dan seken topu Onur boş kaleye gönderdi. Devre Karabük'ün 2-1'lik üstünlüğüyle geçildi!

İkinci yarıda ise Trabzonspor önce beraberliği sonra galibiyeti kovaladı. Bunu da başardı. 84'te Bordo mavililer rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Mehmet Ekici'nin ceza alanına ortasında Cardozo'nun etkili ve sert kafa vuruşunda top ağlara gönderdi. Skora denge geldi.

Maçın yıldızı Mehmet Ekici 90. dakikada kullandığı serbest vuruşta penaltı kullanır rahatlığıyla topu sağ alt köşeden ağlara gönderdi. Trabzonspor bu golle Karabük'ü 3-2 mağlup etti.

Bordo mavililer puanını 37'ye çıkardı. Önümüzdeki hafta Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu'nun konuğu olacak.

Yılmaz Vural'ın yönetiminde çıktığı ilk maçta kaybeden Karabükspor ise 17 puanda kaldı. Mavi ateş önümüzdeki hafta evinde Gaziantep ile kozlarını paylaşacak.

Yorum Gönder