FLAŞ HABER

Trabzon Son Dakikada!

14 Eylül 2013 Cumartesi 22:28

Spor Toto Süper Lig'de 4. haftada Trabzonspor, Karabükspor'u ağırladı. Gol 76. dakikada Paulo Henrique'den geldi. Karşılaşma 1-0 sona erdi.

Trabzon Son Dakikada!
Spor Toto Süper Lig'de 4. haftada Trabzonspor, Karabükspor'u ağırladı. Gol 76. dakikada Paulo Henrique'den geldi. Karşılaşma 1-0 sona erdi.

Trabzonspor ile Karabükspor arasındaki derbide gülen taraf ev sahibi oldu. Bordo-maviler, maçtan 1-0 galip ayrıldı. 

Trabzonspor ile Karabükspor arasındaki maça iki ekip de kontrollü başladı. İki tarafın da gol pozisyonları bulmakta zorlandığı ilk yarıda konuk ekip daha net pozisyonlar yakaladı; ancak Onur kalesini gole kapadı ve ilk yarı golsüz sona erdi. 

İkinci yarıda kontrolü ele geçiren Trabzonspor oldu. Rakip kalede daha etkili ataklar gerçekleştiren bordo-maviler, 61'de gole çık yaklaştı. Bu dakikada Yusuf Erdoğan, kaleci Watermann'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten aşırdı; ancak top direkten döndü ve Trabzonspor öne geçme fırsatını kullanamadı. 

76'ıncı dikakada ise Trabzonspor'un golü geldi. Sonradan oyuna giren Colman'ın pasıyla penaltı noktasına yakın bölgede topla buluşan Henrique, müthiş vurdu, top Karabükspor ağlarıyla buluştu ve Trabzonspor 1-0 öne geçti. 

Henrique takımının sayısısını kaydederken, bu sezon ligde ilk golünü attı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Trabzonspor maçtan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Bordo-maviler puanını 6'yı çakırırken, Karabükspor, bu sezon ilk kez yenildi. 4. haftaya 2. sırada giren Mavi Ateş, 7 puanda kaldı. 


TRABZONSPOR-KARABÜKSPOR

STAT: Avni Aker
SAAT: 20.30
YAYIN: LiG TV
HAKEM: Serkan Çınar

TRABZONSPOR: Onur, Zeki Yavru, Mustafa, Aykut Demir, Olcan Adın, Zokora, Yusuf, Aykut Akgün, Adrian, Malouda, Henrique, 

KARABÜKSPOR: Waterman, Erdem, Mabiala, Sebastian, Uğur, Samba Sow, Hakan, İlhan Parlak, Ahmet İlhan, Lualua, Gökhan Ünal

Yorum Gönder