FLAŞ HABER

Torku Konyaspor'da Hedef 3 Puan

28 Ağustos 2013 Çarşamba 12:11

SPOR Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında güçlü bir takım kuran Kasımpaşa'yı ağırlayacaklarını hatırlatan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Torku Konyaspor'da Hedef 3 Puan
 SPOR Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında güçlü bir takım kuran Kasımpaşa'yı ağırlayacaklarını hatırlatan Torku Konyaspor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, sahadan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Uğur Tütüneker, Kasımpaşa'nın sezona iyi transfer yaparak girdiğini, belki de ligde 3 büyük takımı zorlayacak bir takım olduğunu söyledi. Ancak rakip kim olursa olsun kendi oyunlarına ve hedeflerine bakacaklarını karşılaşmadan da galip ayrılmak istediklerini ifade eden Uğur Tütüneker, şunları söyledi:

"Biz kendi oyunumuza bakmalıyız. Sonuçta bütün takımlarla karşılaşacağız. Puan almamız lazım, en önemlisi de bu zaten. Sivasspor maçında çok az topa sahip olabildik, bunu çok daha fazla yapabilmemiz lazım. Oyuncularımın Süper Lig'e adaptasyonu gerekiyor. Kendi mantalitemizi sahaya yansıtmalıyız."
DHA

Yorum Gönder