FLAŞ HABER

TFF ve kulüplerden başsağlığı

29 Haziran 2016 Çarşamba 01:19

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri başsağlığı mesajı yayımladı

TFF ve kulüplerden başsağlığı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Fenerbahçe,  Galatasaray ve Trabzonspor kulüpleri, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen  patlamada vefat edenler için internet sitesinden başsağlığı mesajı yayımladı.
 
TFF'nin mesajda, "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılan kalleş terör  saldırısı sonucu en az 10 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini ve pek çok yaralı  olduğunu derin bir üzüntü ve endişeyle öğrenmiş bulunuyoruz. Türkiye Futbol  Federasyonu olarak bu insanlık dışı saldırıda hayatını kaybeden tüm  vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, geride kalan yakınları, sevenleri ve  milletimize sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.
 
 Fenerbahçe Kulübü, başsalığı mesajında, "Bu akşam saatlerinde İstanbul  Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında, ilk belirlemelere göre  10 yurttaşımızı kaybettiğimizi, çok sayıda yaralı vatandaşımızın bulunduğunu  büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İstanbul'da yaşanan bu terör olayını  lanetliyor, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil  şifalar, milletimize başsağlığı diliyoruz." görüşlerini paylaştı.
 
Galatasaray Kulübünün mesajında ise "İstanbul Atatürk Havalimanı Dış  Hatlar Terminali'nde yaşanan menfur terör saldırısında hayatını kaybedenlere  Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileriz. Tüm insanlığın başı sağ  olsun." denildi.
 
Trabzonspor Kulübünün mesajında ise şunlar kaydedildi:
 
 "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir teröristin önce çevreye ateş edip  ardından kendini patlatması sonucunda 10 şehit ve 60 yaralımız olduğunu büyük  üzüntüyle öğrendik. Aylardır bu tür saldırılar nedeniyle onlarca vatandaşımızı,  güvenlik görevlimizi maalesef şehit verdik. Genç yaşlı ve çocuk ayrımı yapmadan  herkesi hedef alan eli kanlı teröristler ile onların arkasındaki mihrakları  şiddetle lanetliyoruz. Aziz milletimiz bu hain saldırılar karşısında her zaman  metanetini korumuştur. Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik terörist  eylemler asla amacına ulaşamayacaktır. Yaralılarımıza acil şifalar dilerken,  şanlı bayrağımız altında toplanan milletimizin başı sağ olsun."
 
 

Yorum Gönder