FLAŞ HABER

Terim'i yerden yere vurdu!

19 Haziran 2016 Pazar 15:18

Hiç bu kadar ağır eleştirilmemişti.. Onu en iyi tanıyan isimlerden biri.. Terim'i yerden yere vurdu: "Bu kapasitenle.." Fenerbahçe ve Sakaryaspor'un efsane futbolcusu Coşkun Demirbakan, Fatih Terim'e verdi veriştirdi..

Terim'i yerden yere vurdu!
EURO 2016'da hayalkırıklığı yaşatan Milli Takım'ın Teknik Direktörü Fatih Terim'e bir eleştiri de Coşkun Demirbakan'dan geldi.

Demirbakan, sosyal medya hesabından Terim'i ağır dille eleştirerek "Bu kapasitenle gerek futbolculuk, gerek teknik adamlık hayatında da geldiğin yerler için önce Allah'a sonra lobindekilere şükret" dedi


İşte Coşkun Demirbakan'ın o yazısı..


Bak Fatih Mazeret To...
Adana'dan İstanbul'a gelişini biliriz.. 14 yıl oynadığın Galatasaray'da birtek şampiyonluk göremediğin üstüne üstlük küme düşmekten son anlarda kurtulan bir takımın oyuncusu olduğun halde o zamanın muktedirlerine yanaşarak o kapasitenle defalarca nasıl Milli olduğunu biliriz..

Teknik adamlık hayatında Göztepe'ye, Ankaragücü'ne nasıl gittiğini biliriz.. Daha sonra dış destekçilerden aldığın güçle takım halinde hakemlere saldırarak baskı altına alarak kazandığın maçlar sonucu şampiyonluklarını biliriz..

Bak Mazeret To
Eskişehirspor, Fenerbahçe, Sakaryaspor formalarıyla senelerce karşılıklı oynadık ve galibiyetsiz futbol hayatını bitirdiğin halde ben neden senin kadar Milli olamadım biliyor musun? Yanlış düzene karşı olduğumdan.. Sen Milli Takımda üç tane yediğinizde maçtan sonra Fethi Demircan'a ağlayıp duygu sömürüsü yaparak bir dahaki maça çağrılırken.. Ben yenildiğimizde oynadığım halde Metin Türel'e "Senin yaptığın takımı.. Verdiğin taktiği.." deyip afaroz edildim. Muktedire yanaşmadım. İstinye'de, Bodrum'da muhit edinmedim.. Aynı şimdilerde olduğu gibi kendimi toplumdan soyutlamadım.. Halkın içinde yaşadım..

Bak Mazeret To
Her ne anlama geliyorsa futbol direktörü müdür nedir.. Gelir gelmez 3.'cü liglerde yaş sınırlaması getirdin. Birçok kişinin ahını aldın ve daha birçok saçmalıklardan sonra 14 yabancı kuralı getirdin. Haliç Kongre Salonu'nda seminer düzenledin ve kar-kış kıyamette katılım zorunlu olduğundan milleti toplayıp kendini anlattın. Söz istedik, vermedin. Kendin çaldın, kendin oynadın. Yok Almanya'da şu kadar lisanslı futbolcu.. Yok bilmem nerede bu kadar tesis, bir tek kaç koyun, kaç inek kaldı saymadığın..

Senin işin istatistik tutmak mı, kulüplere hoca bulmak mı? Kulüp başkanlarını Fransa'ya davet edip biletlerini almak mı? Futbolcuların yakınlarını da davet edip ağırlamak mı? Tamam kendi cebinden karşılamışsın da.. Nedeni kaz gelecek yerden tavuk mu esirgemedin mi yoksa..?

Bak Mazeret To
Bu bir Milli davadır diye eleştirmedik.. Ancak sana sunulan imkanlarla ve bu futbolcu kadrosuyla en azından final oynamalıydı.. Ben, "Şu yanlıştı bu yanlıştı" muhabbetine girmem, çünkü yanlışların buralara sığmaz.

Bak Mazeret To
Kişisel hatadan gol yediğini anlatıyorsun da.. Yunanistan, Norveç, Kazakistan maçlarında rakip kalecilerin yediği gollerin kişisel hata olduğunu söylemiyorsun. O maçlardan sonra galibiyetleri kendine mal ediyorsun.. Galatasaray'da, Milli Takım'da kişisel becerileriyle sana maç kazandıran futbolcularını yok sayıyorsun.. Sonradan görmelerin egosu ve kibiri ile hep mekanizmana yardım uğraşındalar..

Bak Mazeret To
Bu kapasitenle gerek futbolculuk, gerek teknik adamlık hayatında da geldiğin yerler için önce Allah'a sonra lobindekilere şükret.

Sakın beni "İnlerinden çıktılar" dediklerinle karıştırma biliriz birbirimizi..

Yorum Gönder

Toplam Yorum Sayısı 8

Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

Bal arısı Bal 8 yıl önce yorumlandı

Bu turnovadaki başarısızlık futbolcuların şaşkınlığı rühsuzluğu. Şampiyonayı idrak edemediler . Yine arkasında Terim var bu başarısızlığın çoluk çocukla bu turnovayı kaldıramazsın. Biz milli takımmı seyrediyoruz u 17 lerimi . Macera arama Terim bırak bu Alman egosunu . Türkiyede futbolcumu yok. Ekran başındaki seyirciyi de fotboldan soğuttun . Heyecan inanmışlık sıfır.sonunda kendini bitirdin bu sana yeter TERİM.

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

caco 8 yıl önce yorumlandı

slahs biz bu işleri birakamiyoruz kardeşim futboldan kopamiyoruz hala içinde devam ediyoruz, ben bu işten bu kadar anlıyorum belli ki sen bu işi herkezden daha iyi biliyorsun coşkun abinle aynı seviyede top kosturmussun besbelli ayrıca coşkun hocayida asla kucumsemiyorum oda buralara kolay gelmedi ama buralara kadar işte sonrası yok lobisi yetmiyor malesef saygilarla

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

turgay arman 8 yıl önce yorumlandı

gercek imparator coskun kaptan sakaryali

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

Tamer icduygu 8 yıl önce yorumlandı

Agzina saglik az bile Ulkenin kanini eniren gatih terim dir

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

tito 8 yıl önce yorumlandı

Coskun demirbakan senide biliyorlar bu ulkede federasyonda basinda nasil bir kisiligin oldugunu

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

Saban Dere 8 yıl önce yorumlandı

Ağzına sağlık Coşkun hocam az bile soyledin.Devletin torpiliyle milli takımın başına geçti.Adam olsaydı Avrupadan kovmazlardi.Milli takımın başında başarısını söyleyin bana.Kazakistan sayesinde Şampiyonaya katıldık ama rezil olduk.Utanmadan aylık 750 milyar alıyor cok başarılı olduya (edit).İspanya maçında taraftar Ardayi yuhaladi diye Ardaya sahip çıkıyor.Ulan (edit) Volkanin karısına bebeğine ana avrat küfür edilirken neden sahip cikmadin (edit) Fatih TERIM.Seni milli takımın başına getirenin allah belasını versin.Serefin varsa istifa edersin.

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

Slash 8 yıl önce yorumlandı

Bırak bu işleri caco. Savundugun adam Türkiye nin bir numaralı futbolcu simsari. Süper egolu bir hırt. Bunca sene blazer ile gizledi madrabazliklarini ama deniz bitti artık. Bir de ilave ; Coşkun abinin seviyesinde futbol oynamadiysan hiç bilemezsin madalyonun öbür yüzünü. Senin idol belledigin pek çok topcunun aslinda ne soysuz olduğunu bilemezsin.

0 Kişi beğendi.
Kendi Avatarınızın Görünmesi için Üye Olun!

caco 8 yıl önce yorumlandı

sayın coşkun demir bakan Fatih terimle birlikte Galatasaray ada dokundurmussun acaba birkuyruk acinizmi var Fatih terimi n bu milli takımı eleştirilir anlarım ancak fatih terim kendini kanıtlamış bir hoca yaptıkları ortada Amerikayı bastanmi keşfetmeye calisiyosun ne kadarda doluymussun adama sallamak için belki de başarısız olsun diye dua edenlerdensin, fatihin galatasarsyla kazandığı başarılar tesadüf diyeceksin nerdeyse insanların iyi bir yere gelebilmesi sadece lobilerle olmuyor sendede birşeyler olacak ki hakettigin yere gelesin fatih terimin futbilculugunuda iyi bilirim sementa fatih derlerdi o tarihlerde doğan bir çok cocugada fatih adı takılmıştı Gatasarayin ondort yıl şampiyon olamadığı zamana atifta bulunmussunuz fatih üzerinden su anda kimin daha fazla şampiyon olduğu ortada sizin futbolculugunuzuda hocaliginizida az çok biliyoruz lobiler oluşturacak kadar başarılı olmadığınızdan malesef bulunduğunuz yerdesiniz keşke sizde bir fatih terim olabilseydiniz..

0 Kişi beğendi.