FLAŞ HABER

Terim'den haber bekliyor

10 Eylül 2015 Perşembe 12:35

Fernandao Fatih Terim'den haber bekliyor.. Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun gol kralı olan Fernandao, Brezilya basınına milli takım tercihiyle ilgili net açıklamalar yaptı

Terim'den haber bekliyor
Fernandao; "Eğer bir fırsatım varsa, Türkiye forması giymek ve Türkiye'yi temsil etmek benim için bir onur olacak. Türkiye milli takım forması giymek benim hedefim. Bu konuda pek çok şey söyleniyor. Umarım Milli takım yetkilileri bu kararı alır. Türkiye'ye hizmet etmek benim için bir onur olacak" ifadelerini kullandı.

28 yaşındaki yıldız golcü, Fenerbahçe'ye transfer olan yıldızlar hakkında ise; "Çok iyi bir sezon başlangıcı yaptık. Van Persie ve Nani'nin transferleri müthiş bir etki yaptı. Futbol tarihine adını yazdıran insanlarla birlikte çalışmak harika bir duygu" yorumunu yaptı.

Brezilya'da 4 büyük kulüp forması giyen ancak sürekli eleştirilerin hedefi olduğu hatırlatılan Fernandao; "Bana inandıklarını düşünmüyorum veya bunu bilmeme izin vermediler. Ben ise çok çalışarak bir yerlere geldim. Daha fazla da kazanabilirim" diyerek sözlerini noktaladı.

(Sporx)

Yorum Gönder