FLAŞ HABER

Telles Galatasaray'a dönüyor!

05 Mayıs 2016 Perşembe 12:42

Telles Galatasaray'a dönüyor! Galatasaray'dan İnter'e kiralanan Alex Telles büyük bir ihtimalle Galatasaray'a geri dönecek.

Telles Galatasaray'a dönüyor!
İnter’de son haftalarda forma şansı bulamayan ve Galatasaray’a dönmesi beklenen Alex Telles konusunda, menaceri Fernando Otto’dan önemli açıklamalar geldi.

20 MAYIS'A KADAR SÜREMİZ VAR

Radyospor’a konuşan Otto, “Mancini ve Ausilio, Alex’i çok seviyorlar. Kendisinden memnunlar. Ancak İnter’in finansal sorunları var. UEFA’nın mali kurallarına uyumlu bir transfer harcaması yapmaları gerekiyor. Henüz karar verilmiş değil. 20 Mayıs’a kadar süre var. İnter, 20 Mayıs’a kadar Galatasaray’a 8.5 milyon Euro ödediği takdirde Alex’i tüm haklarıyla transfer etmiş olacak. Şu anda Milano’dayım. Bu hafta içinde Mancini ve Ausilio ile konuşacağız. Hem oyuncum hem ben çok sakiniz. Elbette Alex’i başka ülkelerden de takip edenler var” ifadelerini kullandı.

İNTER'İN BANA SÖYLEYECEKLERİNİ CENK ERGÜN'E İLETECEĞİM


18 Mayıs’ta İstanbul’a geleceğini belirten Otto, “Futbol direktörü Cenk Ergün’le bir görüşme yapacağız. İnter’in bana söylediklerini kendisine ileteceğim. Satın alma konusunda belki bir pazarlık olabilir. Galatasaray’a bağlı. Alex’in kafası çok rahat. İnter’de kalırsa mutlu olur ama Galatasaray’a dönmek de onu aynı şekilde mutlu eder” açıklamasını yaptı.

(Fanatik)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder