FLAŞ HABER

Teknik direktör Brom'dan ihtiyatlı yaklaşım!

06 Ağustos 2015 Perşembe 00:44

Başakşehir'i ilk maçta 2-0 yenerek İstanbul'a avantajlı skorla gelen Alkmaar'da teknik direktör Brom, basının karşısına geçti.

Teknik direktör Brom'dan ihtiyatlı yaklaşım!
Medipol Başakşehir ile UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda rövanş maçına çıkacak olan AZ Alkmaar’da teknik direktör John van den Brom, avantajlarını kullanmak istediklerini belirtti.
Maç öncesi basın toplantısı düzenleyen Hollandalı teknik adam, her zaman ortaya koydukları futbol sistemine bağlı kalacakları belirterek, “Sadece defans yapmak için gelmedik. Her zamanki futbolumuzu sahaya yansıtacağız. İç sahada olsun, deplasmanda olsun belli bir sistemim var. Onu uygulayacağız” diye konuştu.
“RAKİBİMİZİN İYİ OLDUĞUNU GÖRDÜK”
Van den Brom, ilk maçta Medipol Başakşehir’in oyunun başında 10 kişi kaldığını hatırlatarak, “Geçen hafta 15. dakikadan sonra rakibimiz 10 kişi kaldı ve biz bunu iyi değerlendirebildik. İlk 15 dakikada dişli ve iyi oynayan bir rakibimiz olduğunu gördük. Aldığımız 2-0’lık skor bizim için bir avantaj. Gol atması gereken taraf onlar. Bundan dolayı daha açık ve ofansif oynayacaklarını umuyorum. Bu duruma da hazırlıklıyız” ifadelerini kullandı.
Hollandalı bir gazetecinin İstanbul trafiğini sorması üzerine Van den Brom, “Yıllar boyunca değişmedi. Hala aynı sıkıntı sürüyor” yanıtını verdi.

Yorum Gönder