FLAŞ HABER

Stat krizi bitti, saat krizi başladı!

17 Aralık 2014 Çarşamba 21:33

Stat krizi bitti, saat krizi başladı! Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor ile oynayacağı Türkiye Kupası mücadelesi öncesinde yayıncı kuruluşun 20:30'da oynanması konusundaki ısrarı krize yol açtı.

Stat krizi bitti, saat krizi başladı!
Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile Çaykur Rizespor arasında yarın oynanacak maç öncesi yaşanan stat krizi günün erken saatlerinde çözülmüştü. Tarafların uzun süren görüşmelerinin ardından mücadelenin yarın saat 13.30'da Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanması kararlaştırılmıştı. Ancak Futbol Federasyonu'nun henüz resmi bilgilendirme yapmaması, kaousun devam etmesine neden oluyor. Saat 17.00 itibariyle ulaştığımız Çaykur Rizespor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman ile kulübün basın sözcüsü Aykut Ferah henüz maçı nerede oynayacaklarını bilmediklerini açıkladı. Rize cephesi krize bu şekilde yaklaşırken, yayıncı kuruluş da yayın akışında değişikliğe gitmedi. Yayıncı kuruluş mücadelenin halen 20.30'da oynanması konusunda ısrarcı! Ancak Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda ışıklandırma olmadığı için böyle bir imkan yok.
 
Beşiktaş haberdar

 
Ulaştığımız federasyon yetkilileri ise mücadelenin yarın saat 13.30'da Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda oynanacağını doğruluyor. Yetkililer resmi açıklamanın da TFF'nin internet sitesinden yapılacağını belirtiyor. Beşiktaş kanadı da TFF ile temasa geçip, maçın saati ve stadı konusunda net bilgiyi almış durumda. Federasyon yetkililerinin Beşiktaş cephesine "Maç 13.30'da Sarıyer Yusuf Ziya Öniş Stadı'nda" bildirimini yaptığı ifade ediliyor.

Yorum Gönder