FLAŞ HABER

Srna'dan Volkan'a övgü; O nasıl kaleci?

30 Temmuz 2015 Perşembe 11:04

Srna'dan Volkan'a övgü; O nasıl kaleci? Shakhtar'lı Srna, Volkan'a hayran kaldı: Bence Fenerbahçe bu skordan memnun olmalı. Kalecileri bize karşı müthiş iş çıkardı"

Srna'dan Volkan'a övgü; O nasıl kaleci?
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk ayağında Kadıköy'de Shakhtar Donetsk, F.Bahçe karşısında ilk yarıda çok etkiliydi. Kontrataklarla sarı-lacivertlilerin kalesine tehlikeli gelen Ukrayna ekibini Volkan Demirel durdurdu. Tecrübeli eldiven başta Alex ve Taison olmak üzere rakibin tehlikeli ataklarını bir bir savuşturdu. Shakhtar'ın kaptanı Srna da Volkan'ı övdü.
 
'0-0'I VOLKAN'A BORÇLULAR'

İşte Srna'nın o sözleri: "Sonuçtan dolayı memnun olduğumuzu söyleyemem. F.Bahçe'yi elimizden kaçırdık. Galibiyet için yeterli oyunu oynadık. 0-0'lık skordan F.Bahçe memnun olmalı. Birçok önemli fırsat yakaladık ancak kalecileri Volkan gole izin vermedi. Müthiş toplar kurtardı. Şanslar hala yüzde 50- 50. İlk yarıdaki gibi oynarsak turu biz atlarız"
 
Herkes elini sıktı
 
Fenerbahçeli tüm yerli ve yabancı futbolcular, yaptığı kritik kurtarışlarla Shakhtar maçının yıldızı olan Volkan Demirel'in soyunma odasında tek tek elini sıktılar.
 
İnanılmaz kurtarışlar yapan Volkan, soyunma odasında herkesin ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı oyuncular, Volkan'ı performansından dolayı tebrik etti.
Yeniden doğan Volkan, Başkan Aziz Yıldırım'ın "Volkan'ı bitirmek isteseydik Casillas'ı alırdık. Casillas gelmek istemişti. Volkan iyi çalışırsa, ondan iyisi yok" sözlerini haklı çıkarmanın gururunu yaşadı.
 
(Fotomaç / Akşam)

Yorum Gönder