FLAŞ HABER

Sow'un yerine süper forvet!

29 Ağustos 2015 Cumartesi 11:16

F.Bahçe’nin kiralık olarak renklerine bağlamak üzere olduğu Liverpool’un Sırbistanlı yıldızı Markoviç, 21 yaşında ülkesinin en önemli oyuncusu oldu. Sırp prensinin ismini alan sağ açık Obradoviç gibi Çaçak doğumlu.

Sow'un yerine  süper forvet!
 Sow’un ayrılmasının hemen ardından Liverpool’un Sırp forveti Markoviç’i renklerine bağlamak için harakete geçen sarı-lacivertliler, İngiliz kulübüyle yapılan pazarlıkta imza aşamasına geldi.
Liverpool’un Kuzey İrlandalı teknik direktörü Brendan Rodgers, 21 yaşındaki futbolcusunun deneyim kazanması için Fenerbahçe’ye kiralık verilmesine yeşil ışık yaktı.
RAKİBİNİN YÜZÜNÜ ÇİZDİ
19 yaşında Benfica’ya transfer olan Markoviç için Liverpool 30 milyon Euro ödedi. Obradoviç gibi Çaçak doğumlu olan 21 yaşındaki yıldız ismini 1300’lü yılların prensi Lazar’dan almış. Portekiz’deki ilk sezonunda 49 karşılaşmaya çıkıp 7 gol ve 5 asistle oynayan Markoviç, Liverpool’un Basel ile oynadığı Avrupa Kupası maçında rakibi Behrang Safari’nin yüzünü eliyle çizdi. Bu davranışı nedeniyle 4maçmen cezası aldı.
SAVUNMA YÖNÜ GÜÇLÜ
Artıları eksilerinden daha fazla olan oyuncunun performans verileri şöyle:
Toplu ve topsuz oyunda süratli. Kolay adam eksiltebiliyor. İkinci forvet özelliğiyle iyi bir bitirici. Sorumluluk almaktan kaçmıyor. Savunma yönü de çok güçlü. Tahriğe çabuk kapılabiliyor çünkü duygusal bir oyuncu. Kariyeri sürecinde çabuk geliştiği için mental eksikliği var. Zaman zaman topla çok oynayabiliyor.

Yorum Gönder