FLAŞ HABER

Sow'u almak isteyen 17 milyon Euro öder !

21 Temmuz 2015 Salı 00:21

Ramazan ayından çok formda çıkan ve Guimaraes maçında yıldızlaşan Senegalli golcüyü isteyen kulüpler, F.Bahçe’nin belirlediği serbest kalma maddesini aşmak zorunda

Sow'u almak isteyen 17 milyon Euro öder !
 MOUSSA Sow’un Ramazan ayına gelen çalışmalar esnasında sezona hep kötü başlamasına alışan sarı-lacivertliler bu sefer tam tersi bir performansla karşılaştı. Yayla dahil olmak üzere çalışmaları aksatmayan ve performansıyla Vitor Pereira’nın gözüne giren Senegalli futbolcu, Guimaraes maçındaki güzel golleri sonrası hem kadrodaki yerini sağlama aldı hem de taliplilerine mesaj yolladı.
BU YIL SON SEZONU

YÖNETİM ise gelecek teklifler konusunda sözleşmesine ‘17 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi koydurarak bir anlamda Sow’u almak isteyen kulüplerin bonservis bedeli konusunda önlerini tıkamış oldu. 17 milyon Euro’luk bonservisin pazarlık oranı da düşük tutulacak. 

SEZON sonu anlaşması bitecek olan Sow ayrılmayı düşünmezken, teknik heyetin de bu oyuncuyu bırakmaya niyeti yok. Pereira da “Çalışmalarından memnunum. Takımın tecrübeli oyuncularından. Ondan faydalanırız” diyerek Sow’a olan güvenini ifade etti. 
Anahtar Kelimeler FenerbahçeSow

Yorum Gönder