FLAŞ HABER

Sow Geliyor

15 Eylül 2013 Pazar 10:05

Senegalli golcü idmanlardaki çabasıyla yeniden teknik heyetin gözüne girdi. Ersun Yanal, Sow’u, Kasımpaşa maçının kadrosuna almayı düşünüyor

Sow Geliyor
Moussa Sow, Kasımpaşa maçıyla formasına kavuşmanın hesaplarını yapıyor. Antremanlardaki düşük performansı sebebiyle Sivasspor maçının kadrosuna alınmayan Senegalli golcü kendini toparlamaya başladı.  
Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ciddi uyarısından sonra formayı kapmak için “çalışmak” zorunda olduğunu anlayan yıldız futbolcu son günlerin en gayretli ismi oldu. Milli kampın ardından takıma katılan Sow’un arzusu ve temposu Yanal’ı bir hayli memnun etti.
Küsmeyip, daha fazla çalışan Sow’un tutumundan çok memnun kalan Ersun Yanal, oyuncusunu Kasımpaşa maçının kadrosuna almayı düşünüyor.
Sivasspor maçının kadrosunda olmadığı için bu duruma tepki gösteren Sow’un geçen sezon da benzer bir durum yaşadığı ortaya çıktı.

Geçen yıl da yedekti
Ramazan ayında oruç sebebiyle fiziken toparlanması zaman alan başarılı futbolcu, Aykut Kocaman yönetimindeki takımda da ilk haftaları kulübede geçirdi.
Vaslui ile yapılan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçlarına kulübede başlayan Moussa Sow bu iki karşılaşmada sadece 16 dakika forma giydi. Senegalli forvet, Galatasaray’la yapılan Süper Kupa maçında ise 90. dakikada Orhan Şam’ın yerine oyuna dahil olmuştu.

Emre’de yırtık şoku

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de kaptan Emre Belözoğlu yeniden sakatlandı. Son olarak İstanbul’daki Arsenal maçında forma giyen ve 3 haftadır tedavi olan tecrübeli futbolcunun sağ arka alt adalesinde kısmi yırtık belirlendi. Kasımpaşa maçında formasına kavuşmak için gün sayan Emre, cuma günü yapılan idmanda ağrı hissetti. Adalesinde yırtık belirlenen yıldız oyuncunun, Sanica Boru Elazığspor maçına yetiştirilmesi planlanıyor.

Yorum Gönder