FLAŞ HABER

ŞOK! Platini'ye ateş püskürdü !

06 Ağustos 2015 Perşembe 00:36

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Fred ile ilgili itirazı reddeden UEFA'nın Başkanı Platini'yi çifte standart yapmakla suçladı.

ŞOK! Platini'ye ateş püskürdü !
Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, UEFA Başkanı Michel Platini’ye ateş püskürdü! UEFA’nın, Shakhtar Donetsk’in Fred’i oynatması nedeniyle yapılan itirazı reddetmesini çifte standart olarak değerlendiren Uslu, ‘Sıfır Tolerans’ın sadece kendilerine uygulandığını söyledi.
Shakhtar Donetsk maçı öncesi FBTV’ye açıklama yapan Uslu “Mahkemeler bile bitmeden Avrupa’ya gönderilmedik. Nereden baksanız, 75-80 milyon Euro. Allah’tan büyük taraftar, kongre üyeleri Fenerbahçe’ye sahip çıktı” dedi.
Platini’nin FIFA başkanlığına aday olduğunun altını çizen Uslu “Brezilya federasyonu açıkladı. Benim bildiğim kadarıyla, Brezilya FIFA’nın bu meşhur rüşvet operasyonunun içinde olduğu için bilmiyorum diyor. Platini de FIFA başkanlığına aday şu anda” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE OLARAK TAVIR KOYMALIYIZ”
UEFA temsilcisinin oynatılmaması şeklindeki tavsiyesine rağmen Fred’in maça ilk 11’de başladığını hatırlatan Uslu, şunları söyledi:
Herhangi bir Türk oyuncu olsa biz oynatabilir miydik, TFF bize ne derdi? Platini’ye bir kez daha soruyorum, her toplantıda söylüyor, sıfır tolerans, sıfır tolerans. En önemlisi de doping. Bizim Avrupa şampiyonluğumuz gitti doping nedeniyle
Bu oyuncuya ilk başta tavsiye etmişlerdi, Shakhtar oynattı. UEFA temsilcisi oynatılmaması için tavsiye etti. Biz de bunun üzerine başvurduk. Bizim için tavsiye edildiğinde ceza yedik.
Biz idareciyiz, bizi ilgilendiriyor. Türkiye olarak tavır koymalıyız UEFA’ya. Brezilya Milli Takımı’nın oyuncusu olması beni ilgilendirmez. Ceza almaması için emek veriliyor heralde, o da FIFA başkanı olmak istiyor.”
 

Yorum Gönder