FLAŞ HABER

ŞOK! Altaylı'dan Rıdvan!a ağır itham!

11 Ağustos 2015 Salı 16:06

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'e yazar Fatih Altaylı'dan sert eleştiri geldi.

ŞOK! Altaylı'dan Rıdvan!a  ağır itham!
 Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, bugün kaleme aldığı yazıda Rıdvan Dilmen'i sert bir dille eleştirdi. Dilmen için "Geçen yıl İsmail Kartal’a toz kondurmadı." diyen Altaylı'nın yorumları şöyle:
 
"Peireira için ağır eleştiriler yapılıyor. Siz ne diyorsunuz?
 
- Gülüyorum. İsmail Kartal’a, Aykut Kocaman’a rezil bir sezon boyunca tek laf etmeyen eski Fenerbahçeli futbolcular Pereira’yı ilk maçta idam etmeye kalkıyorlar. Bir durun yahu. En azından 3-4 hafta bekleyin bakalım. Bunlar Fenerbahçe mafyası olmaya soyunan adamlar ve başkanı da tanıdıkları için Pereira’nın üzerine oynuyorlar. Tabii Pereira da süper bir hoca olmayabilir. Porto’dan çıkan hocaların kariyerleri hep yukarı doğru gitmiş. Pereira’nınki ise pek öyle görünmüyor. Yani süper bir hoca denemez ama şimdiden bu kadar ağır eleştirilmeyi de hak etmiyor."
 
Hep ‘Derin G.Saray’dan’ söz ederiz. Pereira’nın ilk maçtan yerli hocalara yapılmayan tarzda eleştirilmesi ‘Derin Fenerbahçe’yi mi ortaya koyuyor?
 
- Dedim ya bazıları Fenerbahçe mafyası olmaya soyunmuşlar diye. İlla isim istiyorsanız vereyim. Rıdvan böyle bir tavır içinde gibi geliyor bana. Yoksa daha ilk resmi maçta bu kadar ağır dalmazdı. Geçen yıl İsmail Kartal’a toz kondurmadı."

Yorum Gönder