FLAŞ HABER

Soğuk havada sıcak ambiyans..

06 Aralık 2015 Pazar 00:43

“2 gol bulduk fazlasını da atabilirdik. Git gelli bir maç oldu. Kazanma duygusunu sahaya yansıttık. Yediğimiz golden sonra panik olduk ama sonra dengeledik.”

Soğuk havada sıcak ambiyans..
 BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş Kayserispor gibi son haftaların etkili bir takımını yenmenin kendi oyuncularına da moral olduğunu söyledi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki Sporting maçı öncesinde oyuncularının yıpranmamasının da önemine değinen deneyimli teknik adam, şunları söyledi: 
 
“RAKİBİMİZİN son haftalarda iyi sonuçlar alması onları güven açısından öne geçirmişti. Savunmada rakibe az pozisyon veren ve az gol yiyen bir takım. 2 gol bulduk fazlasını da bulabilirdik. Git gelli bir maç oldu. Kazanma duygusunu sahaya yansıttık. Hak ettiğimiz bir maçı kazandık. Soğuk havada iki takım için de sıcak bir ambiyans yaratıldı. Rakibimiz de iyi oynadı. 
 
YEDİĞİMİZ golden sonra panik olduk. 2. golü bulduk ve dengeledik ama ikinci yarıda geri çekildik. Rakip de risk aldı. Öndeki oyuncularımızın idman eksikleri de öne çıktı. Oyunu kontrol edemedik. Geride olan rakip de hamle ile öne gitmek istedi. İkinci yarının 15 dakikasının ardından top tutmakta sıkıntı yaşadık. Onu başarabilseydik çok daha iyi olurdu. 
 
‘G.SARAY MAÇIYLA...’
 
BU tip maçlarda puan almak ve oyuncu kaybetmemek istiyorduk. Sporting maçı öncesinde sahaya böyle çıktık. Yıpranmadan maçları kazanıp bu arayı geçirmek istiyorduk. Lizbon’dan sonra G.Saray maçı var. O karşılaşmadan da iyi sonuç alırsak rahatlarız.”

Yorum Gönder