FLAŞ HABER

Sneijder istedi, takımda kalacak!

03 Mayıs 2016 Salı 11:32

Sneijder istedi, takımda kalacak! 31 Mayıs’ta sözleşmesi bitecek olan ve o tarihten itibaren serbest kalma hakkı bulunan Emre’ye Hollandalı yıldızdan destek geldi. Çolak’ın mutlaka takımda kalması gerektiğini belirten Sneijder, “O gelecek sezon bize çok faydalı olacak” dedi. Yönetim Emre Çolak'la 3 yıllık yeni sözleşme imzalayacak.

Sneijder istedi, takımda kalacak!
Avrupa cezasını bu sezon savuşturmak için lige ve kupaya konsantre olan G.Saray Yönetimi, diğer taraftan da sözleşmesi bitecek oyuncularla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda teknik direktör Jan Olde Riekerink’ten rapor isteyen Sarı-Kırmızılı kurmayların yolları ayırmayı düşündüğü isimlerden biri Emre Çolak’tı... Altyapıdan yetişse de beklentilerin altında kalan ve zaman zaman taraftarın tepkisiyle karşılaşan 24 yaşındaki oyuncuya Wesley Sneijder’dan destek geldi.

‘BEN EMRE’YE GÜVENİYORUM’

Hollandalı yıldız, 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona erecek olan ve o tarihten itibaren bonservisini alıp serbest kalma hakkı bulunan Çolak’ın takıma kalması gerektiğini söyledi. Emre’yi çok seven ve yöneticilerle görüşüp Çolak’la mutlaka sözleşme uzatılması gerektiğini belirten Sneijder, “Emre önümüzdeki sezon takıma çok daha faydalı olacak. Ben ona güveniyorum. Bu takımın önemli bir parçası” dedi.

3 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Emre konusunda vatandaşı Sneijder’la aynı fikirde olduğu öğrenilen Riekerink’in de yönetimine 24 yaşındaki oyuncunun kalması yönünde rapor verdiği belirtildi. Sneijder’ın ve Riekerink’in görüşlerini dikkate alan yönetimin, Emre’yi bırakmama kararı aldığı aldığı ve sezon sonu masaya oturacağı ifade edildi. Çolak’la 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanacağı ve 1 milyon 500 bin TL’lik ücretinde de iyileştirme yapılacağı bildirildi.

(Habertürk)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder