FLAŞ HABER

Sneijder bombası!

10 Eylül 2015 Perşembe 10:44

Sneijder bombası! Fenerbahçe'den ilk açıklama.. Wesley Sneijder... Galatasaray’ın yıldız oyuncusu. Bir anlamda Sarı-Kırmızılılar’ı taşıyan isimlerden biri. Camia ve taraftarlar Hollandalı yıldızı fazlasıyla seviyor. Ancak gelin görün ki yönetim bu yıldızı her an elinden kaçırabilir.

Sneijder bombası!
31 Mayıs 2016’da sözleşmesi bitecek olan yıldız oyuncu ile henüz yeni sözleşme yapılmış değil. Üstelik FIFA kuralları gereği bu tarihten 6 ay önce yani 1 Aralık 2015’ten itibaren Sneijder istediği kulüple transfer görüşmesi yapabilir. Hatta görüşmenin de ötesinde yeni sezon için imza bile atabilir. İşte böylesine bir tehlike varken, Galatasaray yönetimi hala bu önemli oyuncusuyla sözleşme yenilemedi. Peki böyle bir durumda Fenerbahçe, ne yapar? Hollandalı yıldız için devreye girer mi?

‘EĞER YENİLENMEZSE...’

Habertürk gazetesi, bu soruları Fenerbahçeli yöneticilere sordu ve karşılığında da net yanıtlar geldi: "Eğer Galatasaray kulübü Sneijder ile sözleşme yenilemez ve yıldız futbolcu da boşta kalırsa niye almayalım? Neden olmasın? Ligin en iyi oyuncularından biri olan Sneijder’a kimse ‘Hayır’ demez. Kim istemez Sneijder’ı."

(Habertürk)

Yorum Gönder