FLAŞ HABER

Skibbe'den istifa açıklaması!

20 Eylül 2015 Pazar 14:09

Skibbe, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kötü bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Skibbe'den istifa açıklaması!
 Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup oldukları maça ilişkin, "Takımın ikinci yarıda gösterdiği performanstan memnun değilim. Hedeflerimizin çok uzaklarında bir performanstı" dedi.
 
İlk yarıda iyi bir futbol sergilediklerini ifade eden Skibbe, şöyle konuştu:
 
"Ne yazık ki 15. dakika attığımız gol, faul olduğu gerekçesiyle sayılmadı. Ondan sonra ilk yarının uzatma dakikalarında şanssız bir gol yedik. İkinci yarıda 2-0'dan sonra orta sahada defansif anlamda fazla karşılık veremedik. İkinci yarı gol pozisyonları ve şanslarını üretemedik.
 
Takımın ikinci yarıda gösterdiği performanstan memnun değilim. Hedeflerimizin çok uzaklarında bir performanstı. Orta sahada yaşadığımız sakatlıklardan dolayı isteğimiz şekilde bir direnç gösteremedik."
 
Skibbe, bir gazetecinin "Mağlubiyetin ardından taraftarın 'istifa' tezahüratlarını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu, "Negatif bir hava yaratacağını düşünmüyorum. Biz profesyonel düşünen insanlarız. Tabi ki bizim görevimiz bundan sonraki haftalarda daha iyi performans sergilemektir. İkinci yarıda gösterdiğimiz kötü performanstan sorumlu takımım ve benim" diye yanıtladı.

Yorum Gönder