FLAŞ HABER

Şenol hoca ne dedi?

09 Kasım 2015 Pazartesi 00:13

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Bursa’da son dakikada gelen galibiyeti bu sözlerle yorumladı:

Şenol hoca ne dedi?
 “İlk defa bir takım bizden üstün oynadı ve kazanmaya yakındı. 3 puanı Bursa hak etti. Bu maçı unutmayacağız. Oyuncuların istek ve gayretlerine Allah da yardım ediyor. Kalite eksik olduğunda da arada bir şansa maç kazanırsınız.”
 
BEŞİKTAŞ’IN Bursaspor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini koruduğu maçın ardından teknik direktör Şenol Güneş, galibiyeti şu sözlerle anlattı: “Avrupa maçı sonrasında kısa bir zamanda buraya geldik. İlk defa bir takım bizden üstün oldu ve kazanmaya yakındı. Bursaspor kazanmayı hak etti diye düşünüyorum, ama biz kazandık. Rakibi kaçırdık, pozisyon verdik. Oyun üstünlüğü rakipteydi. Geçen sene de Bursaspor taçtan gol yemişti benim zamanımda, bugün de taç sonrası paslarla kazandık. Bu Bursaspor’un şanssızlığı, bizim de şansımız. İlk defa böyle bir şey oldu. Oyuncuların istek ve gayretlerine Allah da yardım ediyor. Bu maçın kıymetini bilmek zorundayız. Rakibe daha az pozisyon veren ve daha çok pozisyona giren bir takım olmak zorundayız. Bu maçı unutmayacağız.
 
HERKESTEN memnunum. Bir akıcılık var şu anda. Kenarda bekleyen arkadaşlardan da memnunum. Oyuncunun oynamadığı zaman niyetinin sahaya yansıdığını düşünüyorum. O temiz niyet olmasa Allah size yardım etmez. Kalite eksik olduğunda da, arada bir şansa maç kazanırsınız.”

Yorum Gönder