FLAŞ HABER

Sen de Haklısın... Sen de... Sen de...

Sen de Haklısın... Sen de... Sen de...

Ari Barutoğlu

barutari@gmail.com
06 Şubat 2016, 17:43
Bir kaç gündür, güzîde kulüplerimizin başkan ve yöneticilerinin bomba açıklamaları gündemde.

Bir futbolsever olarak, Sn. Özbek'in, Sn. Yıldırım'ın ve Sn. Uslu'nun tüm açıklamalarına, Beşiktaş'la ilgili olan taşlama kısımları da dahil olmak üzere, can-ı gönülden katılıyorum.
İrdelemeye kendimizden başlayalım;
1) Sn. Özbek dilediğince dalga geçebilir. Zira 90lar'ın ikinci yarısından itibaren kaba kuvvete dayalı hâle gelen dünya futbolunda, 8 tane yemek hakikaten alay konusudur. Biraz karakter koyaydın da yemeyeydin derler adama.
2) Yine Sn. Özbek'in Fenerbahçe'nin şike yapmasıyla ilgili açıklamalarına da tamamiyle katılıyorum. 2011 yılında Fenerbahçe şike yaparak şampiyon olmuştur ve bu şikenin belgeleri santim santim tüm arşivlerde mevcuttur. 
3) Sn. Aziz Yıldırım'ın Galatasaray'ın şike tarihi ile ve ülkeye şikeyi getiren kulüp olma yönündeki açıklamalarına da katılıyorum. Ergun Gürsoy, Adnan Polat, Mehmet Ağar, Alp Yalman halen hayattalar. Yurdaşen Karahasan yaşıyor mu onu bilmiyorum. Yaşıyorsa o da günah çıkarmadan Hakk'a yürümesin. Şike yaptıkları takımların oyuncularının itirafnameleri de hâlen basın arşivlerinde. Araştırması bedava! Serhat Ulueren'e ulaşırsanız, bu ses kayıtları deşifre edilmiş şekilde kendisinde mevcuttur
4) Son olarak Sn. Uslu'nun yıldızlar yer değiştirirdi teorisine vallahi de katılıyorum. İlk üç maddeyle ilgili gerekli basit araştırmaları yapar, bir parça da parmak hesabını kullanırsanız, açıklamanın sağlamasını en azından kendi vicdanınızda yapmış olursunuz.

Kulakları çınlasın; Sırrı Süreyya, Meclis'te herkesin tebessüm etmesini sağlayan konuşmalarından birinin sonunda, "Akp ve Chp milletvekillerinin birbirleri hakkında söyledikleri herşeye katılıyorum" demişti.

Benimkisi de o hesap...

Sevgili ağabeylerim, büyüklerim, sizlerden pek hazzetmem lakin birbiriniz hakkında söylediklerinize harfiyen katılıyorum!

Sevgi ve saygılarımla...
.

Yorum Gönder