FLAŞ HABER

Selçuk İnan'a Fulham kancası

14 Kasım 2013 Perşembe 10:54

Selçuk İnan'a Fulham kancası.. Her fırsatta Londra'da okuyan kız arkadaşının yanına giden milli yıldızın...

Selçuk İnan'a Fulham kancası
Her fırsatta Londra'da okuyan kız arkadaşının yanına giden milli yıldızın, futbol hayatını İngiltere'de devam ettirmek istediği, Fulhamile görüştüğü belirtildi. İngilizler, Selçuk'u Scott Parker'ın yerine düşünüyor

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan'ın futbolhayatını İngiltere'nin Fulham ekibinde sürdürmeyi planladığı öğrenildi. Her fırsatta Londra'ya giden Selçuk'un aşkının peşinde koştuğu belirtildi. Milli futbolcunun, İngiltere'de yüksek öğrenimini gören sevgilisi ile evlenmeyi düşündüğü, bu yüzünden futbol hayatını Londra temsilcisinde sürdürmeyi hedeflediği dile getirildi. Selçuk İnan'ın, kız arkadaşının İstanbul'a dönmek istememesi ve Londra'da hayat kurmayı planlaması, çifti bu düşünceye ittiği öğrenildi.

ASiSTAN MCKiNLAY iLE GÖRÜNTÜLENDi
Selçuk'u Londra'da konuk eden ismin Roberto Mancini'yi sarı-kırmızılılara getiren Muzzi Özcan'ın olması ise bu transferin yakın zamanda gerçekleşebileceği anlamına geliyor. Başarılı orta saha oyuncusunun Londra'da Fulham takımının asistan koçu Billy McKinlay'le aynı ortamda görülmesi de bu iddiaları güçlendirdi. Londra temsilcisinin, 36 yaşına gelen Yunan futbolcusu Giorgos Karagounis ve 33 yaşındaki İngiliz yıldız Scott Parker'ın yerine orta sahaya milli futbolcuyu transfer etmesi bekleniyor.

Yorum Gönder