FLAŞ HABER

Savunun! Kupa geliyor

30 Nisan 2016 Cumartesi 11:28

Savunun! Kupa geliyor... Son 4 maçta 8 gol yiyen Beşiktaş, hafta boyunca defanstaki problemlerini gidermek üzerine çalıştı.

Savunun! Kupa geliyor
SPOR Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan Beşiktaş, bugün gol yemeden 3 puana ulaşmak istiyor... Süper Lig’deki son 4 maçında 8 gol yiyen ve 5 puan kaybeden siyah-beyazlılar, hafta boyunca savunmadaki sorunlarına çare aradı.
 
KARTAL’IN deneyimli teknik patronu Şenol Güneş, antrenmanlarda yapılan çift kale maçlarda defansta sürekli olarak farklı isimleri denedi. Kurt hoca, son taktik çalışmada ise savunma bloğunu Andreas Beck, Necip Uysal, Marcelo Guedes ve Dusko Tosic’ten oluşturdu.
 
SERDAR KULÜBEYE
 
SON oynanan Akhisar Belediyespor maçında yaptığı 2 hatayla eleştiri toplayan Alexis Delgado’nun yerine Necip’i görevlendirmesi beklenen Güneş, sol bekte de ofansif anlamda yaptığı pozitif işlere karşın defansta aksayan İsmail Köybaşı’nın yerine Tosic’i oynatmayı planlıyor.
 
Şenol hoca ayrıca Akhisar maçında sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Beck’i de yeniden ilk 11’e yerleştirecek.
 
Tecrübeli çalıştırıcı, Akhisar maçının 71. dakikasında oyundan aldığı ve yenilen 3. gol sonrasında gözyaşlarını tutamayan Serdar Kurtuluş’u bugün yedek soyunduracak.
Anahtar Kelimeler Savunun! Kupa Geliyor

Yorum Gönder