FLAŞ HABER

Santos doğruladı: "F.Bahçe'den teklif var"

31 Ağustos 2015 Pazartesi 11:44

Santos açıkladı! "Fenerbahçe'den teklif var"... Santos Kulübü Başkanı Modesto Roma, Fenerbahçe'den Gabriel Barbosa için bir teklif olduğunu doğruladı.

Santos doğruladı: "F.Bahçe'den teklif var"
Santos Başkanı Modesto Roma Fenerbahçe'den gelen yalanlamaya karşın, sarı lacivertlilerin Gabriel Barbosa için bir teklif yaptığını doğruladı.
 
Gabriel'in menajeri Wagner Ribeiro, kendisine ait twitter hesabından, Fenerbahçe'nin 20 milyon euroluk bir teklif yaptığını iddia etmişti. Santos Başkanı Roma; "Fenerbahçe'den bir teklif aldık. Fakat, rakamlar iddia edilen gibi değil. Alakası bile yok. Wagner'in konuştuğu gibi büyük bir teklif almadık. Eğer 20 milyon gibi bir teklif gelirse problem yok. Fakat, Fenerbahçe'nin teklifi daha düşüktü. Direkt olarak Fenerbahçe başkanından gelen bir mektup var ve ben de pazartesi günü bu mektuba bir cevap vereceğim" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Santos kulübünün Gabriel'in bonservis hakkının sadece %40'ına sahip olduğu kaydedildi.
 
BREZİLYA'NIN YENİ YILDIZ ADAYI

 
Asıl mevkiisi sol kanat olan 'Gabigol' lakablı 18 yaşındaki futbolcu, ileri uçta ve sağ kanatta da forma giyebiliyor. Brezilya futbolunun yeni yıldız adayı olarak gösterilen Gabriel, bu sezon 18 maçta, 1094 dakikada 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.
 
Brezilya U20 takımında da forma giyen genç futbolcunun, Santos ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
 
(Sporx)
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder