FLAŞ HABER

'Şansa kazandık'

20 Eylül 2015 Pazar 14:03

Geçen sezon kupalara ambargo koymalarıyla ilgili ironi yapan Hamzaoğlu, dünkü 3 puanla alakalı ise gerçekçi konuştu

'Şansa kazandık'
 “Herkes görevden ayrılmamı bekliyor ama ben gitmiyorum bir yere. Mücadeleden kaçmam. Yine de ben hâlâ kötü hocayım. Buna rağmen bu takım 3 kupa aldı geçen sene.”
G.SARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, A.Madrid maçındaki eleştirilere çok üzülmüş olacak ki dünkü basın toplantısında ilginç ifadeler kullandı. Görevden ayrılmayacağını belirten başarılı çalıştırıcı, şunları söyledi:
 
“ZOR bir maç oynadık. Rakip Trabzon ve iyi takım. Maçın sonuna kadar disiplinli ve stratejik olmak zorundaydık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yumuşak zeminde iki takım oyuncuları da zorlandı. Trabzon’u da tebrik ediyorum. 
 
‘PİŞMAN OLACAKLAR’
 
Zor bir maçı şans ile kazandık. Allah yardım etti. Bir çok top direkten döndü. Biz kaybettik bundan önce. Daha iyi oynadığımız maçları şanssızlık yüzünden kazanamadık ama burada şansa kazandık. Allah bize yardım etti. Bundan önceki maçları da biz kaybettik, benim yüzümden kaybettik.
 
HİÇBİR yere gitmiyorum. Herkes gitmemden çok memnun olacak ama ben gitmiyorum. Mücadeleden kaçmam, sonuna kadar savaşırım. İnşallah şans ve sonuçlar da yanımızda olur. Daha iyi oynadığımız maçları kaybettik ancak bu kez kazandık. Ben hâlâ kötü hocayım ve takımım geçen sene buna rağmen 3 kupa aldı. 
 
BAŞKANIMIZA da geçmiş olsun, üstüne çok gidiliyor. Bizim için birçok şey konuşuluyor, üzülüyorum, ancak kendi adıma değil, konuşanlar adına üzülüyorum. Sonunda pişman olacaklar.”

Yorum Gönder