FLAŞ HABER

"Şampiyonluk uzak!"

17 Ağustos 2014 Pazar 12:16

Vahid Halilhodzic, yaptığı sert açıklamalara bir yenisini daha ekledi. Bosnalı hoca, "Bir ara terk edip gitmeyi bile düşündüm" diye konuştu.

"Şampiyonluk uzak!"
Medyaya yaptığı sivri dilli açıklamaları, idmanlarda oyuncular üzerinde uyarı niteliğindeki konuşmaları derken Trabzon'da Vahid Halilhodzic rüzgarı her geçen gün artıyor. Bursaspor ile oynanan sezon açılışı maçında takımının performansından memnun olmayan Bosnalı hoca, zehir zemberek açıklamalarda bulundu. 

Başkan’a karşılık
Avusturya'daki kampta bir ara takımdan gitmeyi bile düşündüğünü belirten 62 yaşındaki çalıştırıcı, "Hazırlık maçlarından sonra ayrılmayı bile düşündüm. Fakat bu işin kolay olan tarafı. Daha transfer defterimiz kapanmadı. Yapılacak olan takviyelerle yoğun bir çalışma dönemine girmemiz gerekiyor" dedi, Şu an öğrencilerinin şampiyonluk için yeterli olmadığını söyleyen Halilhodzic, "Bazılarının ve birilerinin Trabzonspor'un şampiyon olacağını ortaya yaydığını duydum. Maalesef bugün bu duruma çok uzağız" dedi. Vahid hocanın bu açıklaması, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Şampiyonluk için yeterli bir kadro kurduk" sözlerine karşılık olduğu ileri sürülüyor.

Yorum Gönder