FLAŞ HABER

Şampiyonlar Ligi'nin müziğini özledim

27 Temmuz 2015 Pazartesi 23:52

Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, Şampiyonlar Ligi müziğini ve logosunu çok özlediğini söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nin müziğini özledim
 Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Shakhtar Donetsk ile yarın evinde oynayacağı ilk maç öncesi Volkan Demirel, basın mensuplarının karşısına çıktı.
Teknik direktör Vitor Pereira ile birlikte düzenlenen toplantıda konuşan Volkan, Şampiyonlar Ligi’nin müziğini ve logosunu çok özlediğini belirtti. Tüm hazırlıklarının Shakhtar Donetsk maçı için olduğunu söyleyen Volkan “Yeni transferleri herkes biliyor! Yetenekleri ve isimleri malum… Biz hocamıza ve yeni gelen arkadaşlarımıza alıştık. Yarın da elimizden geleni yaparak galip gelmek istiyoruz. Oraya avantajlı gitmek istiyoruz”dedi.
Geçen sezon ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan tecrübeli kaleci “Geçen sezon taraftar bakımından kısır bir sezondu. Çeşitli nedenleri vardı bunun ancak o konulara girmek istemiyorum. Bu seneden itibaren taraftarlarla birlikte Fenerbahçe bayrağını en yukarıya taşımak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Son olarak kaleci Fabiano’nun transferine değinen Volkan “Fabiano genç ve kaliteli arkadaşımız. O da Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet edecektir. Her değişim takımın ileriye gitmesi içindir. İlerleyen günlerde daha iyi konuma geleceğiz. Her takıma ve rakibe saygımız var. Sahaya çıkıp formamızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Gönder