FLAŞ HABER

''Şampiyonlar Ligi'ni kazanırız''

20 Temmuz 2014 Pazar 14:54

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo, teknik direktör Cesare Prandelli ve birçok konu hakkında görüş bildirdi..

''Şampiyonlar Ligi'ni kazanırız''
Melo'nun açıklamalarından Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:
"Prandelli hakkında sabaha kadar konuşabilirim. Bir basın toplantısı yetmez. Prandelli çalıştığım en iyi anterörlerinden biri onun sayesinde çok iyi yerlere geldim. Ben Galatasaray'ın futbolcuyum ve burada mutluyum. Beni transfer etmek isteyenlerin muhattabı ben değil, Ünal Aysal. Benim odaklandığım Türkiye'deki bütün kupaları kazanmak, bu seneki hedefimiz; 4. yıldızı göğsümüze takmak. Şampiyon olup 4. yıldızı takıp tarihe geçmeyi tercih ederim

Emre Belözoğlu hakkında konuşmak istemiyorum daha önceki iki Süper Kupa'yı kazandık. Önümüzdeki maç çok önemli, zor bir maç bizi bekliyor.

Kaptanlık takıma liderlik etmektir. Buraya geldiğim ilk günden beri takım kaptanlarından biri olduğumu düşünüyorum ve bu şekilde hareket ediyortum.

Olcan'ın transferi beni inanılmaz mutlu etti. Transfer edilebilecek en iyi Türk futbolcuyu aldık. Performansı üst seviyede, bu zorlu yılda bize fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Yıldırım Demirören'in elini sıkmadığım an, bin tane kelimeye bedeldir. O kare her şeyi anlatıyor. Diego ile çok iyi arkadaşız. Onu eşi, benim eşimle görüşüyor. Saha içine girene kadar dostuz.

Basındaki transfer dedikodularının sorulması üzerine Melo: "Onların hepsi gelirse Şampiyonlar Ligi'ni de kazanırız zaten" dedi.

Gazze'de yaşananlara da değinen Melo, "Galatasaray futbolcusu olarak, her dakika onlara dua ediyorum haksız yere bir çok çocuk can veriyor. Yaşlı birinin ölmesi de beni yasa sokar. Elimizden gelenin en iyisini yapmak ve onlar dua etmemiz gerekiyor. Her seferinde Gazze'ye olan duam devam edecek"

 

Yorum Gönder