FLAŞ HABER

Salih Dursun'a karşılık istediği futbolcular

08 Ocak 2014 Çarşamba 11:55

Salih Dursun'a karşılık Galatasaray'dan istediği futbolcular belli oldu. Kayserispor, Salih Dursun'u isteyen Galatasaray'dan futbolcu talep etti. Galatasaray kadroya yerli oyuncu takviyesi yapmak istiyor. Bu doğrultuda bir çok oyuncu ile temasta olan Galatasaray'ın hedeflerinden bir tanesi Salih Dursun.

Salih Dursun'a karşılık istediği futbolcular
Kayserispor Salih Dursun'a,Galatasaray ile transfer görüşmeleri için izin vermişti. Transfer görüşmeleri başlarken Kayserispor Salih Dursun transferine karşılık olan taleplerini Galatasaray'a sundu. Salih Dursun için Galatasaray'dan Ceyhun Gülselam ve bir miktar para istedi.Galatasaray'ın Yekta Kurtuluşu önerdiği ancak Kayserispor'un Ceyhun Gülselam'da ısrarcı olduğu öğrenildi.Transfer görüşmelerinde son noktaya geldiği ve artık transferin olumlu yönde sonuçlanacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

Kayserispor Genel Sekreteri Rıfat Pehlivan transfer söylentileri üzerine, "Galatasaray, Salih'i transfer etmek için yoğun bir çaba sarfediyor. Bu transfer gerçekleşirse Galatasaray'dan hem oyuncu hem de para alacağız. Perşembe günü başkanlar biraraya gelecek ve olumlu ya da olumsuz anlamda bu transfere son noktayı koyacaklar."dedi.

Yorum Gönder