FLAŞ HABER

Rıdvan Dilmen: G.Saraylı futbolcu atılmalıydı

05 Ocak 2015 Pazartesi 09:47

Rıdvan Dilmen'den Cüneyt Çakır'a şok eleştiri: G.Saraylı futbolcu atılmalıydı.. Beşiktaş Galatasaray maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, hakem Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.

Rıdvan Dilmen: G.Saraylı futbolcu atılmalıydı
Fenerbahçe maçında Olcay atılmıştı, burada Veli. 10 kişiyle maç çevirmek zor iş. Oyunun kalitesi bir yana, ne olursa olsun Beşiktaş gibi bir deplasmanda az pozisyon verdi Galatasaray.

BEŞİKTAŞ DRİPLİNG TAKIMI


Beşiktaş'ın en net pozisyonu Gökhan'ın direkten dönen şutuydu. Bir de Oğuzhan'ın bir denemesi vardı ceza sahası içinden. Bu deplasmanda en az bu kadar pozisyon verirsiniz. Eğer daha iyi pas yapabilseydi, Galatasaray maçı daha önce kopartırdı. Kaç kere 4'e 2 pozisyon yakaladı rakibini. Ayıp bir şey yok ki!
Beşiktaş takımı dripling takımı. Topla gidebilen oyuncular. Kerim Frei, Motta, Sosa, Olcay, Gökhan bu tip oyuncular.
Galatasaray'ın stili böyle değil. Bu yüzden saha şartlarının kötü olması Galatasaray'ın yararına oldu.

ŞİŞİR DEMBA BA'YA KOVALASIN


Mesela F.Bahçe 10 kişi kaldı Beşiktaş karşısında geçen sene. Ne yaptılar, pasla çıkmayıp topu şişirdiler, önde basıp tek kale maç yaptılar. Beşiktaş bunu yapmıyor, ayıp bir şey yok ki bunda. Şişir, Demba Ba kovalasın. Bursaspor 2010'da böyle şampiyon oldu, kaç kere maç çevirdiler böyle.

DEVRE ARASI BEŞİKTAŞ'A YARAYACAK


Böyle maçların telafisi yok. Kerim Frei'ı bu tarlada oyuna sokarsan ikinciyi yersin. Bence Umut Bulut'u çıkardığına pişman oldu Hamza hoca. Semih Kaya ile Aurelien Chedjou defansta mükemmele yakın oynadı. Lider Fenerbahçe'ye bakıyoruz, kötü oyun falan derken toparladı, ideali buldu. Galatasaray'a bakıyoruz, teknik direktör, başkan değişikliği oldu; ama ilk 3'te. Beşiktaş uçuyor, kaçıyor diyoruz, bakıyoruz aynı puan. Bunun sebebi, rakiplerinin kötü oynarken dahi kazanması. Devre arası Beşiktaş'a yarayacak. Galatasaray ile Fenerbahçe için ise bu devre arası aleyhine gözüküyor.

SNEİJDER'E DE KIRMIZI KART ÇIKMALIYDI


Kırmızı kartla ilgili bir eksik vardı bence. Cüneyt Çakır'ın Wesley Sneijder'e de sarı kart vermesi gerekiyordu. Bir hamle, müdahale vardı orada. Veli'nin rakibinin yüzüne yaptığı hamleye normalde kırmızı kart verilir; Cüneyt Çakır'ın yanlışı, karttan önce ikiliyi uyarmaması oldu. Bu pozisyonları çok idare edenleri gördük ama Cüneyt Çakır affetmedi! Pozisyona yakındı. Net bir şekilde Veli'nin rakibi Sneijder'e yaptığı el darbesini gördü ve tereddüt etmeden kırmızı kartına başvurdu.

(Fotomaç)

Yorum Gönder