FLAŞ HABER

Ribas kredin azalıyor!

11 Ağustos 2015 Salı 17:03

F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 3-0'lık Shakhtar mağlubiyeti sonrası "Oyuncularımla gurur duyuyorum" açıklaması yapsa da futbolcularla yaptığı hesaplaşma sürüyo

Ribas kredin azalıyor!
Önce Souza ile özel bir görüşme yapıp "Porto'daki Souza'yı istiyorum" diyen ancak "Hücumun açıklarını kapatıyorum" yanıtını alan Portekizli çalıştırıcı 'Takım liderim' dediği Diego'yu da görüşme odasına çağırdı.Diego'ya, "Oyun içinde çok çabuk dağılıyorsun. Basit bir pas hatasında moralin bozuluyor. Sen bu takımın oyun liderisin. Sürekli ayakta kalman lazım. Kredin azaldı. Bu böyle devam edemez" diyen Pereira, Diego'nun oyun tarzını da şu sözlerle eleştirdi: "Takımda en çok topla buluşan isim olarak garantici olman gerek. Ama sen çok riskli bölgelerde çalım ya da pas deneyerek hata yapıyorsun." 
Shakhtar maçında sadece ilk yarıda bu yüzden dört kontratak yediklerini hatırlatan Portekizli hoca sözlerini şöyle sürdürdü: "Büyük yeteneklerin var. Ama bu yeteneklerini basit oynamak için kullanmalısın. O zaman her şey daha kolay olacak." Diego'nun bu eleştirileri sadece dinlediği ve kendisine rakamlarla eleştiriler getiren Pereira'ya hak verdiğini söylediği öğrenildi.  

Yorum Gönder