FLAŞ HABER

Rhodolfo: Türkiye'de korkulacak şeyler yok

26 Temmuz 2016 Salı 16:43

Beşiktaş'ın savunma oyuncusu Rhodolfo, Türkiye'de son dönemlerde yaşanan terör olaylarına ve politik gelişmelere değindi.

Rhodolfo: Türkiye'de korkulacak şeyler yok
Sakatlığı nedeniyle geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında forma giyemeyen Luiz Rhodolfo, 2016-17 sezonunda Beşiktaş ilk 11'indeki yerini geri almak istiyor.

Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rhodolfo, özellikle Türkiye'de yaşanan son gelişmelerle ilgili sorulara sakin yanıtlar verdi. Brezilyalı oyuncu, "Herkesin bir ailesi var. Kendisini ve ailesin düşünmesi lazım. Türkiye’de korkulacak şeyler yok. Bizler profesyoneliz. Yabancı ülkede oynadığımızda saha dışında bu tür olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu tür kötü olayların son bulmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

"KUTLAMALARDA OLAMAMAM ÜZÜCÜYDÜ"

Şampiyonluk kutlamalarına tedavisi nedeniyle katılamadığı için üzgün olduğunu ifade eden 29 yaşındaki stoper "Geçen sezon kalbim takımla beraberdi. Takım arkadaşlarım iyi mücadele ettiler.

Takımla beraber mutluluğu paylaşamamk üzücüydü. 6 ay sürecek sakatlık periyodunu izin yapmadan 5 aya indirdim. Tüm kalbimle takıma destek verdim, televizyondan maçları takip ettim. Kutlamalarda olamamam üzücüydü. Ben de bu şampiyonlukta fayda sağladığım için mutlu oldum." dedi.

Rhodolfo, ilk 11 şansını ise "Tüm oyuncular burada oynayabilecek kapasitede. Maçlarda kimin oynayacağını teknik direktörümüz Şenol Güneş seçecek. Bu uzun süreçte önemli olan fırsatı yakaladığımızda elimizden gelenin en iyisini yapabilmek." sözleriyle değerlendirdi.

Yorum Gönder