FLAŞ HABER

"Rakibin kim olduğu önemli değil"

09 Ekim 2015 Cuma 00:22

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında iç sahada yapacakları Eskişehirspor maçının zorlu geçeceğini söyledi.

"Rakibin kim olduğu önemli değil"
 Yeşil-siyahlı takımın Karabulut Tesisleri'ndeki gerçekleştirdiği  antrenman öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan Arslan, Fenerbahçe  müsabakasından aldıkları 1 puanla öz güvenlerinin yerine geldiğini aktardı. 
 
Cihat Arslan, her rakibe karşı aynı ciddiyetle hazırlandıklarını  vurgulayarak, "Rakibin kim olduğu bizim için çok önemli değil. İyi şeyler  yaparsak karşılığını muhakkak alırız ama artık Fenerbahçe maçını geride bırakıp  Eskişehirspor maçına yoğunlaşacağız" diye konuştu. 
 
Geride kalan 7 haftanın değerlendirmesini yapan Arslan, "Daha fazla  puan alabilir ve şu an 4. sırada olabilirdik. Özellikle deplasman maçlarında çok  basit puanlar kaybettik ama topladığımız puanlardan da memnunuz" ifadelerini  kullandı. 
 
Milli maç nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde  değerlendireceklerinin altını çizen Arslan, 11 Ekim Pazar günü PTT 1. Lig  takımlarından Göztepe ile hakem Yunus Yıldırım'ın jübile maçında karşılaşacaklarını aktardı. 
 
Yılmaz Atabarut Tesisleri'nin bakıma alınması nedeniyle Karabulut  Tesisleri'nde gerçekleştiren antrenmana Gine milli takımına giden Leocisio Sami  ile izinli oyuncular Merter Yüce, Lomana LuaLua ve Douglao katılmadı. 
 

Yorum Gönder