FLAŞ HABER

'Rakibimizi küçümsemiyoruz'

25 Ağustos 2015 Salı 22:46

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Ligi Play- Off turu rövanş maçında karşılaşacağı Atromitos maçı öncesi Gökhan Gönül ve Alper Potuk Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

'Rakibimizi küçümsemiyoruz'

Atromitos’un ilk maçta defans yapıp kontra ataklarla gole gitmek isteyen bir takım olduğunu herkesin gördüğünü ifade eden Gökhan Gönül, "İkinci maçta böyle yapacaklarını düşünmüyorum. Mutlaka galip gelmek isteyeceklerdir ki, zaten biz oradan güzel bir skorla ayrıldık. Bu açıkları iyi değerlendirip tur atlayan taraf biz oluruz inşallah" diye konuştu.
 
"DIŞARIDAN NE KADAR ÖYLE YANSITSALAR DA..."
 
Alper Poruk ise, "Herkes ilk maçın çok kolay geçeceğini düşünüyordu. Biz futbolcular değil ama kamuoyu maçın kolay geçeceğini bekliyordu. Biz sahada ne kadar zor olduğunu gördük ama sonuçta büyük ve kaliteli bir takım olduğumuzu iyi bir skor alarak gösterdik diye düşünüyorum. 1-0 bence önemli bir skor. İç sahada oynayacağız. Rakibimizi küçümsemiyoruz dışarıdan ne kadar öyle yansıtmaya çalışsalar da. Maça en iyi şekilde hazırlanıp, sahada elimizden geleni yapıp gruplara kalmak istiyoruz" dedi.

Yorum Gönder