FLAŞ HABER

Pylyp Budkivsky: Trabzonspor ile anlaştım

10 Temmuz 2016 Pazar 19:18

24 yaşındaki golcü, “Trabzonspor ile anlaştım. Kulübüm Donetsk’ten bonservis için anlayış bekliyorum” derken, bordo-mavililer Toulouse’un stoperi Uros Spajic’i de listeye dahil etti

Pylyp Budkivsky: Trabzonspor ile anlaştım
Transfer çalışmalarını devam ettiren Trabzonspor; İbanez, Pied, Kaddouri'den sonra iki isimle daha görüşmelere başladı. Bordo-mavililer bonservisi Shakhtar Donetsk'te bulunan forvet Pylyp Budkivsky ile masaya oturdu. 24 yaşındaki golcü, Komanda gazetesine yaptığı açıklada, "Yurt dışında oynamak istiyorum. Trabzonspor ile anlaştım. Donetsk umarım bonservisimde anlayış gösterir. Umarım birkaç gün içerisinde Trabzonspor'a giderim" dedi. Geçen sezon Ukrayna Ligi ekiplerinden Zorya Lugansk'ta kiralık olarak oynayan Budkivsky, 34 maçta 16 gol attı, 3 asist yaptı. 6 kez Ukrayna Milli Takımı formasını giyen oyuncu, 1.96 cm boyunda ve özellikle hava toplarından çok etkili.

Kiralama gündemde
Bordo-mavililer, Budkivsky'nin yanı sıra Fransa'nın Toulouse takımında forma giyen 23 yaşındaki stoper Uros Spajic'i de gündemine aldı. Kulübüyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncu için satın alma opsiyonuyla kiralama dahil tüm şartları değerlendirmek isteyen bordo-mavili yönetim, savunmada tecrübeli ve genç isimlerden oluşan alternatifli bir kadro kurmak istiyor. Spajic geçtiğimiz sezon Fransa Ligi'nde sadece 19 karşılaşmada forma giyebildi.

Yorum Gönder