FLAŞ HABER

PSV'den Galatasaray'a teklif

13 Temmuz 2016 Çarşamba 22:16

Hollanda ekibi PSV Eindhoven, Galatasaray'ın genç Portekizli yıldızı için dev bir hamle yaptı.

PSV'den Galatasaray'a teklif
Hollandalı futbol kulübü, Galatasaray'a Bruma için yaptığı 4,5 milyonluk teklifi 6 milyon Euro'ya (Yaklaşık 19 milyon TL) çıkardı ve transfer teklifinde ısrarlı olacağını gösterdi. Sarı-kırmızılılar ise 2 yıl önce 14 milyon Euro'ya transfer edilen Bruma için 6 milyon Euroluk teklifi de düşünmeden reddetti.
 
Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink de yöneticilerle yaptığı görüşmede, Bruma'nın yaşının çok genç olduğuna vurgu yaparak, hala çok gelişme gösterecek bir oyuncu olduğuna dikkati çekti.
 


Hollandalı teknik adam, Bruma'nın 1-2 yıl sonra çok daha yüksek rakamlara satılabileceğini belirtti. Galatasaray'ın hazırlık kampının en çok dikkati çeken isimlerin başında gelen Bruma, Galatasaray'ın ilk hazırlık maçında da futbolu ve attığı golle Riekerink'i haklı çıkardı.
 
Hatırlanacağı üzere Galatasaray'ın elden çıkarmayı planladığı bir başka isim olan Alex Telles'in dün geç saatlerde Sarı-Kırmızılı kulüple bağları kopmuştu. Cim Bom, Brezilyalı sol bek için Portekiz ekibi Porto ile 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştığını KAP'a bildirmişti.
 
Bir sonraki transferden ise yüzde 10'luk bölümün Galatasaray'a aktarılacağı da duyurulmuştu. Galatasaray, iki yıl önce Tellez'i 6 milyon 150 bin Euro bedelle transfer etmişti. 

Yorum Gönder