FLAŞ HABER

Prandelli: Kendimiz gibi oynayacağız

30 Eylül 2014 Salı 22:34

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile oyunculardan Dzemaili, Arsenal maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Prandelli: Kendimiz gibi oynayacağız
 PLAY-off turunda bir başka temsilcimiz olanBeşiktaş'ı çok zorlanarak eleyen Arsenal'in karşısına bu akşam çıkmaya hazırlanan G.Saray'da teknik direktör Cesare Prandelli, savunma ağırlıklı bir anlayışla sahada olacaklarını ifade etti. Dün maçın oynanacağı Emirates Stadı'ndaki son antrenmana çıkmadan önce bir basın toplantısı düzenleyen İtalyan teknik adamın sözlerinden öne çıkanlar şu şekilde:
 
"ARSENAL bizim sahamıza yerleşmek isteyecektir. Yıllardır alıştıkları bir futbol var. Bizse savunmada dengeli bir oyun kurmalı, bununla birlikte kendi futbolumuzu oynamalıyız. Sivas maçında kat ettiğimiz mesafeyi her maçta yakalamamız gerekiyor. Bu Avrupai bir ortalamadır, rakibe boş alan bırakmamalıyız.
 
BU maçta sahada belirli bir oyunu olan, cesur ve hazır bir takım seyredeceksiniz. Topu kaybettiğinde hemen kazanmak isteyen bir takım izleyeceksiniz. Bu tip maçlarda cesaret ve zihniyet çok önemlidir. Ancak dizilişimizle ilgili bir ipucu vermeyeceğim.
 
'SNEIJDER ÇOK YARARLI'
 
BENCE Sneijder savunmaya daha yakın oynadığı pozisyonda karakterini, futbol bilgisini, oyun kalitesini ortaya koyuyor. Bunun takıma çok yararlı olduğunu düşünüyorum."
 
PRANDELLI, Arsenal Menajeri Arsene Wenger gibi uzun yıllar aynı takımı çalıştırmak isteyip istemeyeceğine dair bir soruya ise "Bu devamlılık, her antrenörün rüyasıdır. Ancak bunu yalnızca İngiltere’de görüyoruz. Dünyanın diğer yerlerinde alınan skorlar daha çabuk değişikliklere yol açabiliyor" yanıtını verdi.
 
'ÇOK EŞİT GEÇECEK BİR MAÇ'
 
Dzemaili şunları söyledi; "Birlikte hareket eden bir Arsenal var karşımızda. Biz çok iyi oynayıp, iyi savunma yaparak, kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak maça çıkmalıyız. Çok eşit geçecek bir maç olacağına inanıyorum."
 
"Benim ne kadar iyi bir futbolcu olduğumu henüz kimse görmedi. Galatasaray" target="_blank" class="tag" style="text-decoration: none; color: rgb(3, 42, 127); cursor: pointer; outline: 0px;">Galatasaray'da olmaktan çok memnunum. Zaman geçtikçe daha da iyi olacağız."
 
"Ben bir oyuncuyum, kendi oyunuma konsantre olurum. Kendi görevimi yaparım. Geri kalanını diğerleri yapmak zorunda."
Anahtar Kelimeler

Yorum Gönder