FLAŞ HABER

Podolski için müthiş iddia! Anlaşma sağlandı...

17 Haziran 2015 Çarşamba 00:11

G.Saray'ın Alman yıldız Podolski ve kulübü Arsenal ile el sıkıştığı iddia edildi.

Podolski için müthiş iddia! Anlaşma sağlandı...
 Akşam gazetesinde yer alan iddiaya göre, 30 yaşına yeni giren Alman golcüyle prensipte anlaşmaya varıldığı ve işin imza aşamasına geldiği öğrenildi.

AYSAL KAP'A BİLDİRMİŞTİ

2011 yılında Köln'de forma giyerken KAP'a bildirilen ama daha sonra alınamayan ünlü Alman yıldız, geçen sezona Arsenal'de başladı ancak ocak ayında Inter'e kiralandı. 16 maçta 1 gol atabilen Podolski'nin Arsenal ile 2016'ya dek anlaşması bulunuyor. G.Saray'ın uzun süredir gündeminde olan Podolski forvette ilk öncelik değildi ancak astronomik bonservis ücretleri sonrasında listede yer alan Podolski de karar kılındı.

ANLAŞMA 3 YILLIK OLACAK

Geçtiğimiz ocak ayında da istenen ama yabancı kontenjanına takılan Alman golcü için Abdurrahim Albayrak, "Alınsın" raporu vermişti. Hamza Hamzaoğlu'nun NTVSpor'da katıldığı programda, "Listemizde var" demesinden sonra temaslar sıklaşırken Alman oyuncu ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varıldı. Yıldız golcü 3 milyon euro garanti ücretin yanısıra 1 milyon euro da maç başı ve imza parası alacak. Arsenal'e ise 2 milyon euro bonservis ücreti ödenecek.

Yorum Gönder